κατάσχεση συνολικά (4.086) πακέτων λαθραίων τσιγάρων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.11.16

κατάσχεση συνολικά (4.086) πακέτων λαθραίων τσιγάρων

Στην κατάσχεση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων ογδόντα έξι (4.086) πακέτων λαθραίων τσιγάρων και τριάντα (30) πακέτων λαθραίου καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) καθώς επίσης και στη σύλληψη μίας 46χρονης οδηγού Δ.Χ.Ε οχήματος (ταξί) και δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 26 και 31 ετών, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γ' Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.Η ανωτέρω επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Δ.Χ.Ε. όχημα και πέντε (05) κινητά τηλέφωνα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών θα γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.

*****
Είκοσι οχτώ κιλά (28kg) ιχθύες του είδους ''ΤΣΙΠΟΥΡΑ'', επτά κιλά (07kg) ιχθύες του είδους ''ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ'', επτά κιλά (07kg) ιχθύες του είδους ''ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ – ΦΑΝΑΡΙ'', μικρού μεγέθους (διαστάσεων 08-10 εκατοστών κάτω του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 20, 20 και 30 εκατοστών αντίστοιχα), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, σε διενεργηθέντα έλεγχο στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, από τα στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
30χρονου και 29χρονου από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και 48χρονου από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Α.Ψ ''ΜΑΡΙΑΝΝΗ'' Τ. Σκοπέλου 11-Α΄.