Με άρωμα Δ.Ε.Θ και εκλογών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.8.17

Με άρωμα Δ.Ε.Θ και εκλογών



Κρίσιμο το επόμενο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ


«Ενημερώνουμε ότι από τις 24-08-2017 η ΠΟΕΠΛΣ βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Σύμφωνα με το έγγραφο που έλαβαν τα μέλη του ΔΣ από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ η ημερομηνία των εκλογών και οι λοιπές διαδικασίες θα συζητηθούν στο αμέσως επόμενο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 08-09-2017. nea-rota.blogspot.gr»


Αυτή την φορά η πορεία προς την ΔΕΘ θα μετατραπεί σε πορεία προς τον Γολγοθά για το απερχόμενο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ. Ο προσωρινός Πρόεδρος κύριος Κυράνης Κωνσταντίνος αποφάσισε να οδηγήσει το πλοίο της ΠΟΕΠΛΣ στην επισκευαστική βάση των συνέδρων της κυριολεκτικά στο… και πέντε.


Αλλά ως γνωστόν το καλοκαίρι προσφέρεται για ξεκούραση και άδειες επί μακρόν στα στελέχη συνδικαλισταράδες που εις βάρος των εργαζομένων παραμένουν και επιμένουν να ηγούνται της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.


Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΩΝ απαιτεί εδώ και τώρα την ολοκληρωτική αλλαγή του συνδικαλιστικού τοπίου στο Λιμενικό Σώμα. Η ΠΕΑΛΣ ενημερώνει μέσω των ηλεκτρονικών της μέσων για το προεκλογικό κλίμα και φυσικά την βολεύει η απαξίωση που βιώνει τον τελευταίο καιρό η πάλαι ποτέ ισχυρή ΠΟΕΠΛΣ.


Όμως κανείς δεν έχει καταλάβει πως μια ΈΝΩΣΗ ένα ΣΩΜΑΤΕΙΟ μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ισχυρή και αποτελεσματική δεν την κάνουν οι λίγοι αλλά οι πολλοί. Και τα μέλη της ΠΟΕΠΛΣ είναι αηδιασμένα και αποφασισμένα να δώσουν ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο.

Θα μας βρείτε απέναντι σε κάθε τι που λειτουργεί εις βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων.


Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΜ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΩΝ


Πηγη http://newsofport.blogspot.gr/