ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΛΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Είναι γλυκό το ποτό της… εξουσίας και το πίνουμε στην υγεία των δικηγορών ! - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.5.18

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΛΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Είναι γλυκό το ποτό της… εξουσίας και το πίνουμε στην υγεία των δικηγορών !

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Είναι γλυκό το ποτό της… εξουσίας και το πίνουμε στην υγεία των δικηγορών !

Αγαπητοί συνάδελφοι

  Από χθες  αγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ στέλνονται υπηρεσιακώς (;)  συγκεκριμένα και ονομαστικά σε  μέλη  της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π και Νήσων  επειδή :

1.       Τόλμησαν να πουν  ανοιχτά για την αλλοίωση  του αποτελέσματος των τελευταίων εκλογών στην ΕΠΛΣΑΠΝ.

2.       Τόλμησαν να κατονομάσουν  ανοιχτά  τους πρωτεργάτες μιας κατάστασης που  οδηγούσε σταδιακά και με βεβαιότητα στη διάλυση της Ένωσης μας .

3.       Τόλμησαν να αναρωτηθούν τι έγιναν οι συνδρομές τους τόσα χρόνια στην Ένωση μας .

4.       Τόλμησαν να πάνε κόντρα σε ένα κατεστημένο, αποφασισμένοι να θέσουν σε δοκιμασία την οικογενειακή και επαγγελματική τους  ηρεμία.

Προσωρινέ Πρόεδρε της ΕΠΛΣΑΠΝ

1. Απαξιώνεις  με ένδικα μέσα  το πλέον δημοκρατικό δικαίωμα  που έχουν οι συνάδελφοι να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα . 

2. Στέλνεις αγωγές και εξώδικα σε τίμιους συναδέλφους  και μέλη της Ένωσης,  μήπως από τα λεφτά της ίδιας της Ένωσης τους; 

3.  Έχεις κάνει την ένωση αρένα. Με τισκοπό άραγε; 

Εδώ και τώρα , καλούμε τον  Αρχηγό του Λ.Σ. και εγγυητή της νομιμότητας όλων των συναδέλφων του Λ.Σ. να πάρει θέση. Τον καλούμε να δώσει τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση . Τον καλούμε να χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα ώστε να σταματήσει αυτή την κατρακύλα των λίγων,  που μέσα από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις απαξιώνουν  το συνδικαλιστικό μας κινήμα, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα το Σώμα που τιμούμε και υπηρετούμε.

Εδώ και τώρα,  καλούμε το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ να πάρει θέση και να καταδικάσει τέτοιου είδους  μεσαιωνικές πρακτικές . Καλούμε το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ να βάλει ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση (Το ορίζει και το καταστατικό  άλλωστε ).  Εδώ και τώρα Διαχειριστικός έλεγχος στην Ένωση. Εδώ και τώρα κάθαρση για όλα και απόδοση ευθυνών,όπου αυτές αναλογούν.

Συνάδελφοι ,

Σήμερα γιορτάζουμε την δική  μας αντίσταση κατά της παρέας των λίγων . Γιορτάζουμε το  ξεσηκωμό όλων των συναδέλφων κατά των πρακτικών διάλυσης. Γιορτάζουμε που πλέον είμαστε πολλοί και αυτοί είναι λίγοι .

Θα αντισταθούμε μέχρι τέλος .  Θα νικήσουμε !

We shall win (Ουίνστον Τσώρτσιλ )



Είμαστε εδώ για να λέμε την αλήθεια . Η αλήθεια που τόσο πολύ πονάει .


Ξεκάθαρη Αλήθεια Συναδέλφων 

Πηγή http://www.limenikanea.gr