Ευχές του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ για το νέο Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.10.17

Ευχές του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ για το νέο Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ

Ως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος μεταφερω στο νέο Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ κ. Δριβακο Γ. , στο νέο Γ.Γραμματέα κ. ΚΑΜΒΥΣΗ Σ. , τον Ταμία κ. ΜΠΕΡΤΣΙΑ Α. ως νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ , τις ευχές της ΠΕΑΛΣ , για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν σε μια περίοδο που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ, ημέρα με την ημέρα, διογκώνονται, πολλαπλασιάζονται, γίνονται δυσκολότερα και οι λύσεις τους απαιτούν την άμεση και τη βέλτιστη δυνατή προσπάθεια των Σωματείων που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε, το κάθε ένα από την πλευρά του και στο μέτρο που του αναλογεί , με κοινές διεκδικήσεις ,συσπείρωση και ένωση δυνάμεων.


Επίσης χαιρετίζουμε τη συστράτευση των δυνάμεων των επικεφαλής του ¨Συνδυασμού Επανεκκίνηση¨ κ. ΔΡΙΒΑΚΟΥ Γεώργιου και του συνδυασμού "Σταθερή Ρότα¨ κ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΛΙΑ Φώτη αλλά και την υποστήριξη και υπερψήφιση για νέο πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ τον κ. ΔΡΙΒΑΚΟ Γεώργιο , καθώς η πρώτη αυτή συνδικαλιστική δράση τους , αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία, αποδεικνύει έμπρακτα οτι το "Επανεκκίνηση" και "Σταθερή Ρότα" δεν αποτελουν μόνο τα ονόματα του συνδυασμού τους αλλά και πράξη-ιδέα-στόχο .

Απο τον νέο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ προσδοκούμε και ευχόμαστε, ως καπετάνιοι στο τιμόνι της ΠΟΕΠΛΣ , αυτό να στρέψει αυτή τη φορά ορθά και η ΠΟΕΠΛΣ "επανεκκινωντας" , με ενότητα , ομόνοια , δημοκρατικές διαδικασίες , να κρατήσει "σταθερή πορεία" προς την σωστή κατεύθυνση που δεν είναι άλλη από την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τόσο στον Οργανισμό που υπηρετούμε, ώστε να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του , όσο και προς την άμβλυνση ή την οριστική επίλυση των προβλημάτων των στελεχών του ΛΣ , που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς ευθύνης , καταθέτοντας περίσσευμα ψυχής.

Αυτό είναι που έχει ανάγκη το Σώμα, αυτό είναι που περιμένουν και έχουν ανάγκη τα στελέχη .

Ως εκ τούτου ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία που θα διασφαλίσει όλα τα παραπάνω και θα εκπληρώσει τις προσδοκίες των στελεχών του ΛΣ και επισημαίνουμε ότι θα συμπλεύσουμε, θα επικροτήσουμε και θα στηρίξουμε, αποτελεσματικές ενέργειες για το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε και με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε προσπάθειες για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του ,και για ένα καλύτερο αύριο των συναδέλφων που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους .

Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ