Η ΕΠΛΣΑΠΝ σε τροχιά λυτρωτικών εκλογών. Η ηρεμία δεν αργεί. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.4.18

Η ΕΠΛΣΑΠΝ σε τροχιά λυτρωτικών εκλογών. Η ηρεμία δεν αργεί.

Σας υπενθυμίζουμε τις από 14 και 23 Μαρτίου 2018 ανακοινώσεις του συνδυασμού μας, οι οποίες ισχύουν κατά γράμμα και  στο ακέραιο.
Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για την αξιοπρέπεια του σώματος και του Σωματείου μας, τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους:

1.    ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΛΣΑΠΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  ΕΤΣΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΛΣΑΠΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

2.    Η ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΛΣΑΠΝ.


3.    ΣΤΙΣ 09-05-2018 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία και τον πανικό όσων κατάφεραν να τεθούν στο περιθώριο, είτε με την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ, είτε με την αποτυχία τους στις εκλογές της ομοσπονδίας. Είναι δικαιολογημένα και τα δυο.

Η αλλοίωση της ψήφου σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  διαδικασία είναι διπλά απαράδεκτη για σωματεία Σωμάτων Ασφαλείας για πολίτες που φέρουν στολή και έχουν δώσει όρκο διαφύλαξης του συντάγματος και των νόμων. Γι΄αυτο και ο δικός μας αγώνας δεν ήταν και δεν είναι για μια ή  δυο έδρες, είναι για την αποκατάσταση του κύρους του Λιμενικού Σώματος και της συνδικαλιστικής του ιστορίας που κάποιοι αποφάσισαν να τζογάρουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί με κάθε μέσο η προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Έξαλλες ανακοινώσεις, κουτοπονηριές, προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος, έστω και για μια μέρα.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Από τη μεριά μας παρακολουθούμε και δε θα ανεχτούμε καμία απόκλιση από τη νομιμότητα. σε κάθε απόκλιση από αυτή θα είμαστε απέναντι ώστε όλα να καταλήξουν στην αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του συνδικαλισμού στο Λιμενικό Σώμα.

Για αρχή θυμίζουμε ότι η διορισμένη μέχρι 9/5/2018 προσωρινή διοίκηση θα πρέπει να ασκεί τα καθήκοντα της όπως αυτά έχουν ορισθεί από το πρωτοδικείο και συγκεκριμένα <<ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ >>. αν και όπως είπε η  πληρεξούσια δικηγόρος της απερχομένης διοίκησης το ταμείο είναι << ΜΗΔΕΝΙΚΟ>>, για να δικαιολογήσει ότι δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ταμίας.


Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε τουλάχιστον στο σημείο αυτό.




Πηγή http://mazi-enosi.blogspot.gr/