ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ο συνδικαλισμός στο Λ.Σ... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.4.18

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ο συνδικαλισμός στο Λ.Σ...

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Για άλλη μια φορά καταγράφτηκε παγκόσμια πρωτοτυπία στο συνδικαλιστικό μας κίνημα, και συγκεκριμένα στην μεγαλύτερη Ένωση της ΠΟΕΠΛΣ.

Μετά λοιπόν από την  απόφαση της δικαιοσύνης για ολική αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος , Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης που θα οδηγήσει την ένωση σε εκλογές έγινε πάλι ο ίδιος άνθρωπος  που μαζί με την παρέα του , κατάφεραν να αλλοιώσουν   τις ψήφους  των  1850 ψηφισάντων στις τελευταίες εκλογές . Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά δικαίωσαν με τεχνάσματα τον Ταμία των «50» ευρώ υπολοίπου κάνοντας τον τιμητικά και πάλι Ταμία  σε μια ένωση πλέον χρεοκοπημένη  .

Ερχόμαστε πλέον να συμφωνήσουμε με  λόγια γνωστού πολιτικού ότι «μας ψεκάζουν κανονικά » .
Συνάδελφοι ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη του συνδικαλιστικού μας κινήματος στα χέρια μας.

Καταγγέλλουμε την "ΣΑΠΙΛΑ"  που μας έφερε χρόνια πίσω .

Καταγγέλλουμε   τους "ωμούς εκβιασμούς" που έχουν εξαπολύσει  περί δήθεν μηνύσεων σε όποιον συνάδελφο τολμήσει να μιλήσει .

Καταγγέλλουμε   τους "τραμπουκισμούς" , την "εσωτερική τρομοκρατία" , και κάθε είδους τεχνασμάτων  που δημιουργούν για να μπορέσουν ΚΑΠΟΙΟΙ να κρατηθούν στις  θέσεις  τους .

Συνάδελφοι βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να διαλέξουμε τον συνδικαλισμό που αξίζει να μας εκπροσωπεί . Αυτή η ώρα ήρθε και είμαστε στο και πέντε  

Καλούμε όποιον συνάδελφο έχει πέσει θύμα αυτών των οπισθοδρομικών μεθόδων να βγει να το καταγγείλει . Πλέον είμαστε πολλοί και σαν ποτάμι θα φέρουμε την πολυπόθητη κάθαρση .


Είμαστε εδώ για να λέμε την αλήθεια . Η αλήθεια που τόσο πολύ πονάει .


Ξεκάθαρη Αλήθεια Συναδέλφων .

Πηγή http://www.limenikanea.gr/2018/04/blog-post_194.html#.Wt1oJNS5sdU