H γκάφα του Λιμενικού με «φιλοκυβερνητική» ανάρτηση στο Twitter - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.7.18

H γκάφα του Λιμενικού με «φιλοκυβερνητική» ανάρτηση στο Twitter

Σε μια «γκάφα» που έγινε άμεσα αντιληπτή υπέπεσε ο χειριστής του επίσημου λογαριασμού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Twitter.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιουλίου ανέβασε tweet στο οποίο ανέγραφε: «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο άνθρωπος που χειριζόταν τον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος θέλησε να μεταφέρει στα social media ένα κομμάτι από τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε τηλεοπτικό δίκτυο.
Εκεί, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι «οι κινήσεις μετά το μνημόνιο θα δείξουν το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης», συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι κάτι που το «τρέμει η αντιπολίτευση».
Ωστόσο, το απότομο τέλος του tweet έκανε αρκετούς από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να μιλάνε για μπέρδεμα των προφίλ του διαχειριστή και πως δεν θα έπρεπε να «ανεβαίνουν» οι προσωπικές απόψεις στα επίσημα twitter account των δημόσιων υπηρεσιών.

Μετά από λίγη ώρα το tweet διαγράφηκε από τον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος.

Τα μαζεύει ο Κουρουμπλής

Με δήλωση του αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο υπ. Ναυτιλίας υποστήριξε πως η ανάρτηση οφείλεται «σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».
Ενώ τόνισε πως «αποτελεί πάγια τακτική του Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα με τις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».
Αναλυτικά οι διευκρινίσεις Κουρουμπλή:
«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:
1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.
2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».

in.gr