Εξωτερικός χώρος στάθμευσης ΥΝΑΝΠ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.9.18

Εξωτερικός χώρος στάθμευσης ΥΝΑΝΠ

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ το τελευταίο διήμερο τόσο με τον Γεν. Γραμματέα Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Τεμπονέρα Διονύσιο όσο και με τον Γεν. Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Λαμπρίδη Χρήστο, με θέμα τις εργασίες που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από συνεργείο του ΟΛΠ στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του Κεντρικού Κτιρίου ΥΝΑΝΠ ο οποίος χρησιμοποιείται από το προσωπικό του Υπουργείου.
Και οι δύο Γεν. Γραμματείς μας διαβεβαίωσαν ότι συνεχίζονται οι επαφές με την διοίκηση του ΟΛΠ με σκοπό να εξασφαλιστούν θέσεις στάθμευσης που θα καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των εργαζομένων στο ΥΝΑΝΠ.
Ως Ομοσπονδία θεωρούμε αυτονόητη τη θετική έκβαση του θέματος, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι κάθε άλλη εξέλιξη θα μας βρει δυναμικά απέναντι, σε όσους απεργάζονται σενάρια πληρωμής κομίστρου στάθμευσης αλλά και σε όσους τα υιοθετήσουν, σε μία χρονική περίοδο που το εισόδημά μας έχει δεχθεί πολλαπλές μειώσεις και σε έναν χώρο εργασίας που δεν εξυπηρετείται από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.