Βραβεύτηκαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης και στελέχη του Λιμεναρχείου Πάτρας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.3.17

Βραβεύτηκαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης και στελέχη του Λιμεναρχείου Πάτρας

Για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, βράβευσε χθες 05-03-2017 τον Κεντρικό Λιμενάρχη και τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας μετά την Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.
Συγκεκριμένα  Τιμητικό Δίπλωμα απονεμήθηκε στον Κεντρικό Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, τα στελέχη και το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, «διότι εκτελούντες υποδειγματικώς, μετά ζήλου  και πλήρους αφοσιώσεως το καθήκον των προς διασφάλισιν της νομίμου τάξεως την 05-02-2017 κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συνέλαβαν τους υπαίτιους».
Ακολούθησαν Τιμητικά Διπλώματα και για τους υπηρετούντες στο Κ.Λ.Πάτρας / Α’ Λ/Τ Ρίου Αρχικελευστές Λ.Σ ΛΕΚΚΑ Σταμάτιο και ΤΣΙΟΝΑΚΑ Θωμά καθώς και στο μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ  κ. ΜΑΓΙΑΤΗ Στέφανο διότι στις 04-02-2017, έσπευσαν να διασώσουν 52χρονη γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα και κινδύνευσε από πνιγμό.