Αξιότιμε κ. πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ η εποχή της ασυλίας σας τελείωσε. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.3.17

Αξιότιμε κ. πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ η εποχή της ασυλίας σας τελείωσε.

Αξιότιμε κ. πρόεδρε Κυράνη Κων/νε,

Οι πρόσφατες δηλώσεις σας περί διχοτόμησης της Ομοσπονδίας, υπονόμευση του πολυνομοσχεδίου, εκφυλισμού των Κ.Ε.Α από μερίδα συνδικαλιστών κτλ δεν συνάδουν στο ήθος και στις αρχές που πρέπει να διέπουν τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ.

Οι 63 υπογράφοντες το έκτακτο συνέδριο, κάλεσαν όλους τους αντιπροσώπους να πάρουν θέση για το νομοσχέδιο αυτό, μιας και εσείς δεν εκφράσατε καμία απολύτως θέση και μάλιστα όταν συγκαλέσατε γενικό συμβούλιο στις 30-01-2017, ούτε το σχέδιο νόμου δεν είχατε μαζί σας να παραδώσετε στους εκπροσώπους των Ενώσεων και στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ!!! Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι διαβουλευόσασταν στο Υπουργείο τις προηγούμενες ημέρες πριν βγει στο open.gov;;; Τίποτα απολύτως, απλά τηρούσατε την στάση του ΝΑΙ σε όλα!!! 

Στο γενικό συμβούλιο, δεν αναφέρατε τίποτα για τη διάλυση της υπηρεσίας των εσωτερικών υποθέσεων!!! Για τις μεταθέσεις, δεν αλλάζει τίποτα είπατε βάζοντας την τελική υπογραφή ο Υπουργός. Αλήθεια; Αν υπογραφούν παράνομες μεταθέσεις, σε ποιον θα ζητήσουμε ευθύνες ως Ομοσπονδία;;; Στον τελικό υπογραφών;;; Το 2012 όταν καταδικάστηκε αξιωματικός ε.α. για παράνομη μετάθεση από το συμβούλιο μεταθέσεων, τα λόγια σας ήταν διθυραμβικά για την Ομοσπονδία. Να σας υπενθυμίσω ότι, με πρωτοβουλία του κ Δριβακου είχε γραφτεί στα πρακτικά η μη σύμφωνη γνώμη της Ομοσπονδίας.

Επιπρόσθετα, αφού τελείωσε η διαβούλευση στο opengov και δεν είχατε καταθέσει καμία απολύτως πρόταση είτε ως ΠΟΕΠΛΣ είτε ως πρόεδρος της, βγάλατε ανακοίνωση εκ των υστέρων ότι διεκδικείτε επίδομα παραμεθορίου, αύξηση της Οργανικής δύναμης, αύξηση των ετών στο τόπο συμφερόντων και όλα αυτά κατόπιν αντιδράσεων μεγάλης μερίδας συνδικαλιστών και συναδέλφων περί ανυπαρξίας προτάσεων σας. Σας υπενθυμίζω ότι, πανηγυρίζατε για την επικράτηση της 8ετίας στο νομοσχέδιο με ανακοίνωση σας στις 01-02-2017!!! Αποκρύπτεται από τους συναδέλφους το ότι, η επίμαχη διάταξη στο νομοσχέδιο, αφήνει στη διακριτική ευχέρεια του κ. Υπουργού για το αν θα υπηρετήσει κάποιος 8 έτη ή λιγότερα στον τόπο συμφερόντων του, απεμπολόντας αυτό που ισχύει σήμερα, δηλαδή ότι μπορεί να παραμένεις και πέραν της 8ετίας “.......ο μέγιστος χρόνος παραμονής στην ίδια περιοχή μετάθεσης, ο οποίος δε μπορεί να υπερβαίνει τα οκτώ (8) έτη” αναφέρει χαρακτηριστικά το νομοσχέδιο!!! Επιτέλους, ενημερώστε σωστά τους συναδέλφους.

Η ολιγωρία, η αδράνεια και η δολοπλοκία σας, καθώς και η διαίρεση των συνέδρων κάτι το οποίο ξεκίνησε από πριν το Αίγιο και συνεχίζεται έως σήμερα, πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Όπως πρέπει να λάβουν τέλος ανακοινώσεις και φωτογραφίες ανούσιες, καθαρά και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων. Η γνωστή σε όλους μας τακτική σας, του να παρουσιάζεται ως δικό σας οτιδήποτε θετικό, δεν ευδοκιμεί πλέον. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι.



Η εποχή της ασυλίας σας τελείωσε.


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Αντιπρόσωπος ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ