ΠΔ11/21: H ταφόπλακα στο σύστημα μεταθέσεων του ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.7.24

ΠΔ11/21: H ταφόπλακα στο σύστημα μεταθέσεων του ΛΣ- ΕΛ.ΑΚΤ;



Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχουνε πραγματοποιηθεί σωστά οι  μεταθέσεις στο Λιμενικό Σώμα  είναι κοινό μυστικό σε όλους. Το ότι φτάσαμε και ξεπεράσαμε τις 1500 αποσπάσεις προσωπικού τα τελευταία χρόνια είναι και αυτό γνωστό. 

Άραγε τι να φταίει και δεν πραγματοποιούνται μεταθέσεις στο δικό μας μόνο Σώμα; 
Εφόσον και οι δύο Ομοσπονδίες  ΠΟΕΠΛΣ και ΠΟΛ  βγάλανε ανακοίνωση ότι κάτι δεν πάει καλά τι κάνουνε για αυτό; 

Γιατί άραγε κάποιοι ακόμα και σήμερα θεωρούν το ΠΔ 11/21 ως το τέλειο ΠΔ μεταθέσεων που έχει δει το Λιμενικό Σώμα μετά την μεταπολίτευση και παρόλα αυτά δεν πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις ;  

Εντύπωση όμως κάνει …


Τι λέει η ΠΟΕΠΛΣ άραγε ….




Τι λέει η ΠΟΛ άραγε ….

Σύμφωνα με την προσωπική ανάρτηση του Προέδρου της ΠΟΛ Κώστα Κυράνη 
«Δύο χρόνια πριν...την ώρα που κάποιοι έκαναν αγώνα φίμωσης και κατάργησης της Ομοσπονδίας μας εμείς λέγαμε μέσα στα έδρανα της Βουλής την Αλήθεια. 

Η διάταξη που ψηφίστηκε το 2022 και έδινε την δυνατότητα στον εκάστοτε Υπουργό να κάνει τις μεταθέσεις θα ήταν και η ταφόπλακα της Δημοκρατίας στο σύστημα Μεταθέσεων. Με τις ευλογίες όλων πλην της ΠΟΛ ψηφίστηκε.

Το ίδιο λέμε από το 2020 .

Σήμερα κάποιοι κατάλαβαν ότι μεταθέσεις δεν πρόκειται να γίνουν ούτε σε 10 χρόνια.

Βέβαια όλοι αυτοί παραμένουν θεματοφύλακες του τέλειου ΠΔ 11/21 καθώς τον Απρίλιο του 2022 στη Βουλή των Ελλήνων έλεγαν πως με την συγκεκριμένη διάταξη το τέλειο ΠΔ....γίνεται πιο τέλειο.

Η τελειότητα συνεχίζεται βέβαια..στις πλάτες αυτών που θα μείνουν στα νησιά για ακόμη μια χρονιά καθώς το μόνο τους ενδιαφέρον είναι να μην υπάρχει εκπροσώπηση της Π.Ο.Λ. στα συμβούλια μεταθέσεων γιατί εκεί ξέρουν όλοι πως όλα αυτά τα τραγικά που γίνονται τα 4 χρόνια θα λάβουν τέλος .
Για εμάς από σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα και σας θέλουμε κοντά μας .» 





 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.