Λιμενικό: Τρεις λουόμενοι νεκροί σε Αρτέμιδα, Νέα Στύρα και Ιαλυσό Ρόδου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.7.24

Λιμενικό: Τρεις λουόμενοι νεκροί σε Αρτέμιδα, Νέα Στύρα και Ιαλυσό Ρόδου


Τις απογευματινές ώρες Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 77χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Αρτέμιδας. Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Τις απογευματινές ώρες Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Στύρων ότι ένας 71χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΚΕΦΑΛΑΣ¨ Νέων Στύρων. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου «ΔΙΟΚΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Ά Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Τις μεσημβρινές ώρες Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι μία 54χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία Ιαλυσού Ρόδου. Η 54χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.