Νέα πρόκληση Μιτσκόσκι στην Ουάσιγκτον με την «Μακεδονία» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.7.24

Νέα πρόκληση Μιτσκόσκι στην Ουάσιγκτον με την «Μακεδονία»


 Παρά την αισιοδοξία που προσπαθεί όλο το τελευταίο διάστημα να εκπέμψει το Μέγαρο Μαξίμου για τη στάση της νέας ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας, τα γεγονότα το διαψεύδουν.


Χθες (8/7), με το που πάτησε το πόδι του στην Ουάσιγκτον, ο νέος πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ανήρτησε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, στο οποίο μιλάει για «Μακεδονία», για «Μακεδονική» διασπορά, αλλά και για «Μακεδόνες» ομογενείς.


Οπότε, τώρα, δεν μένει άλλος δρόμος για τον Κ. Μητσοτάκη από το να θέσει το θέμα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στην οποία επίσης θα συμμετάσχει. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο πρωθυπουργός θα πει ότι η Βόρεια Μακεδονία, η τήρηση της σύνθετης ονομασίας erga omnes (δηλαδή έναντι όλων) και θα ζητήσει απόλυτο σεβασμό της διεθνούς συμφωνίας.


Υ.Γ. Όχι, για την κωλυσιεργία της Αθήνας στην ψήφιση των τριών μνημονίων με τη γείτονα, δεν θα πει κάτι…

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.