Διεγράφη από τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης για την επίθεση σε εργαζόμενο στο "Ελ. Βενιζέλος" - Παρέμβαση εισαγγελέα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.7.24

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης για την επίθεση σε εργαζόμενο στο "Ελ. Βενιζέλος" - Παρέμβαση εισαγγελέα


 Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ έθεσε τον βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, μετά την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.


Την ανακοίνωση έκανε στο σώμα ο προεδρεύων Βασίλης Βιλιάρδος, ο οποίος διέκοψε τη συνεδρίαση της Βουλής, διαβάζοντας την επιστολή που έφτασε στο προεδρείο:


"Ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ενημερώνει πως ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας", αναφέρει η επιστολή.


Κατόπιν τούτου, η ΝΔ αριθμεί πλέον 157 βουλευτές.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα παραπέμψει τον κ. Αυγενάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ν.Δ. με αίτημα τη διαγραφή του. 


Ωστόσο, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ έχει διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ, δεν παραδίδει την έδρα, τονίζοντας ότι παραμένει βουλευτής Ηρακλείου.


Ειδικότερα, με ανάρτηση του στο Χ [Twitter] ο κ. Αυγενάκης γνωστοποίησε την απόφαση του να κρατήσει την έδρα, χαρακτηρίζοντας "απόλυτα σεβαστή" την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του απο την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. 


"Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη", αναφέρει ο κ. Αυγενάκης και προσθέτει: "Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.


Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας", καταλήγει.

ΠΗΓΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.