Συνάντηση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ) με τον ΥΦΥΝΑΝΠ κ.Γκίκα Στέφανο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.7.24

Συνάντηση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ) με τον ΥΦΥΝΑΝΠ κ.Γκίκα Στέφανο


Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 26740375 από 29162425 byte.

 Συνάντηση με το νέο Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γκίκα Στέφανο πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας προκειμένου να του ευχηθεί για την ανάληψη των καθηκόντων του πριν λίγες μέρες. 

Στη συνάντησή μας η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη και χρήζουν άμεσης επίλυσης όπως αυτό των μεταθέσεων, ενώ παραδώσαμε στον κ. Υφυπουργό πλήρη και εμπεριστατωμένο φάκελο με τα αιτήματά μας . 

Ο κ. Υφυπουργός από τη πλευρά του δήλωσε πως στόχος του είναι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικοί μέσα από τη διαρκή συνεργασία με την Π.Ο.Λ . και τους εκπροσώπους των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρχουν και νέες συναντήσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την πολιτική μας ηγεσία πάντα με γνώμονα την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων όλων των βαθμίδων όπου και αν υπηρετούν αυτοί.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.