Κύριε Κυράνη και Τσιάνο, είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε ,αν όχι σε μένα , στους συναδέλφους μας! Τους το οφείλετε - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.6.17

Κύριε Κυράνη και Τσιάνο, είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε ,αν όχι σε μένα , στους συναδέλφους μας! Τους το οφείλετε

Άρθρο του Θανάση Μπερτσιά μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ: 
Κύριε Κυράνη και Τσιάνο , το τελευταίο διάστημα προκειμένου να παραμείνετε στις καρέκλες σας με όποιο τρόπο και τίμημα έχετε επιδοθεί σε συνδικαλιστικούς ακροβατισμούς και παραποίηση της πραγματικότητας!
Κύριε Κυράνη και Τσιάνο, σας προκαλώ δημόσια να τοποθετηθείτε στα κάτωθι ερωτήματα τα οποία έχω γίνει αποδέκτης από πολλούς συναδέλφους και μέλη μας.
Τηρήθηκε το ΠΔ μεταθέσεων?
Πραγματοποιήθηκαν μεταθέσεις σε υπηρεσίες όπου δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις? Εξετάστηκαν μόνο όσοι συνάδελφοι αιτήθηκαν μη παραμονή ?Είναι δίκαιο αυτό ? Με ποια κριτήρια λάβατε αποφάσεις για αυτούς ?
Τηρήθηκε το άρθρο 12 παρ. 6 όπου αναφέρει ρητά ότι οι πίνακες με υπηρεσίες για την β φάση αποστέλλονται κατά το μήνα Απρίλιο?
Πότε θα μετατεθούν οι συνάδελφοι που υπηρετούν εδώ και 5-6-7-8-9 Χρόνια στα νησιά μας ?
Έχουν εξασφαλιστεί χρήματα ,για πόσες μεταθέσεις επαρκούν και πότε θα είναι διαθέσιμα ?
Μήπως έχετε πράξει και φέτος έχοντας υπόψη τη “Λεόντιος Συμφωνίᨔ και θα δούμε συνάδελφους που θα μετατεθούν τη αιτήση τους να μη λαμβάνουν οδοιπορικά έξοδα αλλα και συναδέλφους που θα μετατεθούν χωρίς να το επιθυμούν να περιμένουν 1 και 2 χρόνια για να λάβουν τα οδοιπορικά τους ?
Είναι αλήθεια οτι πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι των πρακτικών έπιασε δουλειά η γομολάστιχα ?
Είναι αλήθεια οτι φέτος ακόμη και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του συμβουλίου διέρρεαν οι μεταθέσεις ?
Κύριε Κυράνη και Τσιάνο, σε ποιο σχολικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσουν εγγραφές των τέκνων τους οι συνάδελφοι που τελούν υπό μετάθεση?
Με ποιο κριτήριο θα παρθούν αποφάσεις για τα στελέχη που είναι στη Β φάση τη στιγμή που τους δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν και παραμονή. ? Μηπως η επιλογή αυτή δόθηκε για να τη γλυτώσουν μόνο τα <<δικά σας >> παιδιά και τους υπολοίπους θα τους φάει η μαρμάγκα ?
Κύριε Κυράνη και Τσιάνο, είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε ,αν όχι σε μένα , στους συναδέλφους μας!
Τους το οφείλετε .
Πάντα ενυπόγραφα.