Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ακυβέρνητη Πολιτεία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.6.17

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Ακυβέρνητη Πολιτεία

 σύνθεση της ομοσπονδίας με αυτή τη φιλοσοφία  όπως έχει προκύψει είναι καταδικασμένη να αποτύχει γιατί τα δομικά της υλικά είναι ο λαϊκισμός η δημαγωγία και το μίσος .
Αυτή η παρέα εάν δεν συνδεόταν με την διοίκηση της ομοσπονδίας  και κατ επέκταση με τις τύχες των 6000 συναδέλφων  ελάχιστα θα ενδιέφεραν – και  ελάχιστους – τα έργα τους .
Όμως με αυτά κατάφεραν να μας εξαπατήσουν ,να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις   και να κατακτήσουν το μοναδικό στόχο που , όπως αποδείχτηκε είναι και έχουν : τη νομή της Εξουσίας .
Η νομή της συνδικαλιστικής εξουσίας τους  ένωσε  και η νομή αυτής της εξουσίας  τους κρατά δεμένους  αυτή η παρέα που έχει στα χέρια της το τιμόνι της Ομοσπονδίας.
Η αλληλουχία των γεγονότων δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης
Υπέρ ανακοινώσεις για το νομοσχέδιο φάντασμα και  μόνο φωτογραφίες με τον υπουργό ενώ ταυτόχρονα συνάδελφοι  να έχουν πάρει μετάθεση εδώ και ένα χρόνο χωρίς να έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ , το ωράριο εργασίας να ισχύει για  μερικούς,  μονά πληρώματα στα πλωτά έχοντας το προσωπικό  που υπηρετεί εκεί όμηρους , υλικά μέσα για το προσωπικό μηδέν όλα από τη τσέπη μας, Καλλικράτης ισχύει ακόμα και σήμερα  χωρίς αντιδράσεις από την ομοσπονδία αφού θα λυθεί στο μέλλον…. θα μας το χαρίσει  ο υπουργός (τίποτα δεν χαρίζετε κύριοι του προεδρείου) , για το  μισθολόγιο  συνδικαλιστικά  απροετοίμαστοι  αφού το Δεκέμβριο ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ δήλωνε χωρίς ντροπή ότι δεν έχουμε πρόταση ή αντιπρόταση αρκεί να τον θαυμάσουμε στη βουλή κατά τη διαδικασία των ακροάσεων που δεν είχε μια διάταξη να αντιπροτείνει.
Δυστυχώς δεν έχουν όραμα , δεν έχουν δεξιότητες ,δεν έχουν τεχνογνωσία , δεν έχουν επαφή με την καθημερινότητα των συναδέλφων και κυρίως δεν έχουν αρχές. Συνθέτουν ως συνδικαλιστικό παράδειγμα ,τον ορισμό του οπορτουνισμού,
Επίσης δεν έχουν αυταπάτες τα γνωρίζουν έχουν επίγνωση της καταστροφικής συνδικαλιστικής πρακτικής αλλά συνεχίζουν αδιαφορώντας αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες.
Δυστυχώς ήρθε η ώρα της ευθύνης για όλους μας δεν υπάρχει  η δικαιολογία ότι δεν γνώριζα. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο χαμένο χρόνο εκλογές τώρα ώστε να προκύψει μια ομοσπονδία να σκύψει στα προβλήματα των συναδέλφων να αγωνιστεί για αυτά και όχι μια ομοσπονδία φωτορομάντζο με φωτογραφίες με τον υπουργό και προέκταση της διοίκησης.
Οι συνάδελφοι σας γύρισαν τη πλάτη για αυτό η τελευταία κινητοποίηση δεν είχε συμμέτοχη
ΑΛΕΚΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΛΣΒΔΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ  ΠΟΕΠΛΣ