Έκφραση συγχαρητηρίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.6.17

Έκφραση συγχαρητηρίων

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια στον Διοικητή και τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για τις αλλεπάλληλες επιτυχίες (για τα αδικήματα: παραβάσεων των νόμων περί ναρκοτικών, περί όπλων, πλαστογραφίας, περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, περί ειδικού φόρου κατανάλωσης, περί αλλοδαπών, για το λαθρεμπόριο και γενικότερα της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες) και την εξάρθρωση κυκλωμάτων εγκληματικής οργάνωσης που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στο Ηράκελειο καθώς και κατά την γενική ομολογία, σημαντικές επιτυχίες τους στην πάταξη της εγκληματικότητας, στην εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων και στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών του Νομού μας.
Οι επιτυχίες τους στον αδυσώπητο και διαρκή πόλεμο με το έγκλημα και τις ακραίες μορφές βίας είναι επιστάγασμα της θέλησης και του υψηλού βαθμού του επαγγελματισμού τους.
Για μία ακόμη φορά οι Λιμενικού του Κ.Λ. Ηρακλείου επιδεικνύοντας περίσσιο φιλότιμο και αυταπάρνηση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πιστοί στο καθήκον τους για την διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας των συμπολιτών μας.
Για πολλοστή φορά στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ παρά τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν το Σώμα, με υπευθυνότητα, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό ενεργούν ψύχραιμα, άμεσα, αποφασιστικά και ουσιαστικά, προκαλώντας τα ευμενή σχόλια των πολιτών και της κοινωνίας.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Λιμενικό Σώμα και η Ένωσή μας αισθάνεται υπερήφανη που έχει στις τάξεις της τους εν λόγω συναδέλφους! Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Σφακιανάκης Γεώργιος                  Σφακιανάκης Μιχαήλ