Ανακοίνωση Συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ - ΕΠΛΣΑΠΝ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.2.18

Ανακοίνωση Συνδυασμού ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ - ΕΠΛΣΑΠΝ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες ,

Ο συνδυασμός μας “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ”  ξεκίνησε τον αγώνα του πριν δεκαπέντε μήνες όταν στις εκλογές της ΕΠΛΣΑΠΝ έλαβε σχεδόν το 50% της εντολής των συναδέλφων (εκλεγμένοι αντιπρόσωποι 29-29).

Έχοντας πλήρη γνώση του βάρους που μας αναλογεί από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα και όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, στηρίξαμε τις αρχές μας και τις απόψεις μας οι οποίες δεν είναι άλλες από τα αυτονόητα: η συνεχής διεκδίκηση αιτημάτων και η αξιοπρεπής υπεράσπιση των συναδέλφων, ζητήματα τα οποία δυστυχώς επί σειρά ετών λίμναζαν.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας εμπιστευθήκατε, σχετικά με:

·         Το βαθμολόγιο των Λιμενοφυλάκων  το οποίο από την συμμετοχή μας στο πρώτο κιόλας Δ.Σ. της ΕΠΛΣΑΠΝ τέθηκε ως βασική προτεραιότητα, συντελώντας έτσι στην αποκατάσταση των αδικιών των περασμένων ετών εις βάρος τους και ακόμα περισσότερο με την πρόσφατη εφαρμογή του νέου μισθολογίου.  
·         Τη δωρεάν φιλοξενία των τεκνών του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ σε κατασκηνώσεις (σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Λογαριασμού Αλληλοβοηθείας Προσωπικού).
Και τα δύο αυτά αιτήματά μας, έγιναν αποδεκτά από τον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. Παναγιώτη Κουρουπλή και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες για την προώθηση και την άμεση υλοποίησή τους .

          Πρόβλημα αποτελεί επίσης ή μη παροχή καταλυμάτων  σε όλους τους υπηρετούντες σε νησιά εκτός του τόπου επιλογής τους, κάτι για το οποίο τα τελευταία χρόνια το ΓΕΕΘΑ έχει μεριμνήσει με εντατικούς ρυθμούς προς διευκόλυνση του προσωπικού του .    

Τέλος, αιτούμαστε από την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ/Α.Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. την  άμεση προώθηση  της Υπουργικής Απόφασης με θέμα : “Ίδρυση Βρεφονηπιακού Σταθμού  Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τον Πειραιά“  σε συνέχεια της από 16-12-2016 προγραμματικής συμβάσεως έτσι ώστε  να μπει ένα τέλος στα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας στον κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. Παναγιώτη Κουρουπλή για την άμεση ανταπόκρισή του στις εισηγήσεις μας, οι οποίες αποτελούν χρόνια αιτήματα όλων των συνάδελφων .

        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Τα μέλη του Συνδυασμού
 “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ”
                                                                                    
Ελευθεράκης Γιώργος
Μπέη Χαρά
Κουζής Βασίλης
Μαρκάκης Γιάννης
Ζεντέφης Αργύρης
Γκιουρτζίδης Δημήτρης