ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο χώρο του υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.2.18

ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο χώρο του υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Σε απεργία πείνας, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοίνωσε ότι προχωρεί από χθες το απόγευμα ο επιχειρηματίας Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries. 
Ο κ. Στεφάνου, ισχυρίζεται ότι ο αρμόδιος υπουργός Π. Κουρουμπλής κωλυσιεργεί στην υπογραφεί δρομολογίου της εταιρείας με αποτέλεσμα η Golden Star Ferries να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή. Παράλληλα ο κ. Στεφάνου ζητεί να εξεταστεί η στάση αυτή του κ. Κουρουμπλή. 


Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του: 

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. 

Στις 17:00 ωρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπουργείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries. 

Σας γνωρίζω οτι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομικη καταστροφή. 

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries.και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του». 
Πηγη Limenika Nea