Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην εθελοντική αιμοδοσία ΑΣΑΕΔ – ΟΑΚΑ με σύνθημα «Ο ΑΘΛΗΤΙΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.12.20

Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην εθελοντική αιμοδοσία ΑΣΑΕΔ – ΟΑΚΑ με σύνθημα «Ο ΑΘΛΗΤΙΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ»


 Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Αίθουσα Διακεκριμένων Προσώπων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» όπου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με σύνθημα: «Ο αθλητισμός ενώνει».

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και το ΟΑΚΑ, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συμμετείχαν ενεργοί και μη Ολυμπιονίκες και Παγκοσμιονίκες που ανήκουν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πολίτες εθελοντές αιμοδότες. Για την επιτυχία της διοργανώσεως συνεργάστηκαν επίσης το «Ζήσε Αθλητικά», το ΕΚΕΑ και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τηρήθηκαν με συνέπεια όλα τα μέτρα προφυλάξεως από τη διασπορά του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19”.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης δήλωσε σχετικώς:

«Είχαμε την χαρά σήμερα να μεταβούμε στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον φίλο μου τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για να δούμε τη καταπληκτική προσπάθειά αιμοδοσίας που οργανώνεται από το Υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ το ΑΣΑΕΔ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και το «Ζήσε Αθλητικά», προσελκύοντας πάρα πολλούς αθλητές που υπηρετούν τη θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις μεταξύ αυτών και διακεκριμένοι Ολυμπιονίκες που είναι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να δώσουν το αίμα τους σε αυτή την καταπληκτική, κοινωνική πρωτοβουλία τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτές τις μέρες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στους αθλητές, στους στρατεύσιμους, στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που προσήλθαν σε αυτήν την κίνηση της αιμοδοσίας.


Καλές γιορτές υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους».