Αυτά τα Χριστούγεννα μένουμε στο σπίτι… κι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά! - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.12.20

Αυτά τα Χριστούγεννα μένουμε στο σπίτι… κι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά!


 Τα Χριστούγεννα πάντα ήταν «οικογενειακή γιορτή» και συνήθως τα γιορτάζαμε με τους αγαπημένους μας.

Ειδικά φέτος όμως, τα Χριστούγεννα μας βρίσκουν στο σπίτι μας και ήδη σχεδιάζουμε τον τρόπο να περάσουμε τις ημέρες των γιορτών ευχάριστα, διασκεδαστικά και δημιουργικά. Ήδη, λίγες ημέρες πριν, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μας έχει κυριεύσει, το στολισμένο μας σπίτι είναι πιο όμορφο από ποτέ και καταστρώνουμε πλάνο για να εκμεταλλευτούμε ακόμα και τα… κερδισμένα λεπτά που έχουμε λόγω της τηλεργασίας! Και αν, λίγο καιρό νωρίτερα, σκεφτόμασταν «τι να τις κάνουμε» λίγες ημέρες άδειας, αφού έτσι κι αλλιώς θα μείνουμε στο σπίτι, τώρα ανυπομονούμε για χρόνο απόλυτης χαλάρωσης και «εντός των τειχών» διασκέδασης, όπου θα απολαύσουμε χωρίς… τύψεις κι ενοχές, τις αγαπημένες μας συνήθειες. Ας ξεκινήσουμε να καταστρώνουμε τη δική μας Xmas list της απόλυτης απόλαυσης»!

– Μαγειρική για… προχωρημένους και αρχάριους: Είτε θεωρούμαστε έμπειροι «μάγειρες», είτε ξεκινάμε τα πρώτα μας βήματα στη μαγειρική, είναι το ιδανικό χόμπι για να περάσουμε ευχάριστα και… νοστιμότατα μερικές ώρες μέσα στο σπίτι μας. Είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και πέρα από τα… σκέτα μακαρόνια, να πειραματιστούμε με μερικές πολύπλοκες συνταγές και να μην ξεχνάμε πως το ζητούμενο είναι η διασκέδαση!

– Γυμναστική για γιορτές χωρίς τύψεις: Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι και θέλουμε να ξεσκάσουμε; Είμαστε στο σπίτι και δεν θέλουμε να το αφήσουμε στιγμή; Ένα μισάωρο άσκησης την ημέρα μπορεί να γίνει στο πάτωμα του σαλονιού ή περπατώντας στη γειτονιά, πάρα πολύ εύκολα. Ώστε να ωφελήσουμε και το σώμα μας, αλλά και να απαλλαγούμε από τυχόν τύψεις που μας ταλαιπωρούν γιατί, όπως και να το κάνουμε, ειδικά αυτήν την περίοδο περνάμε αρκετές ώρες στον καναπέ…

– Μαραθώνιος σειρών και ταινιών: Πόσες σειρές κι αν έχουν μαζευτεί που θα θέλαμε να έχουμε παρακολουθήσει, αλλά δεν προλαβαίνουμε, διότι γνωρίζουμε πως απόλαυση χωρίς… bingewatching, δεν γίνεται!

Τώρα λοιπόν, για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, υπάρχουν επιλογές μέσω ειδικών προσφορών, online και στο δίκτυο καταστημάτων Nobacco, όπως για παράδειγμα με το προϊόν θέρμανσης καπνού gloTM, που δίνουν την δυνατότητα για 3 μήνες free streaming στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ταινιών και σειρών.

– DIY για τα πιο ξεχωριστά δώρα: Είναι το… «πρόβλημα» που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι με τα δώρα μας φέτος, καθώς τα παραγγείλαμε διαδικτυακά, μάς ήρθαν, αλλά δεν είναι σε συσκευασία δώρου. Τι κάνουμε λοιπόν; Βρίσκουμε ιδέες από αντίστοιχα βίντεο στο διαδίκτυο, βάζουμε τη δημιουργικότητά μας να δουλέψει και αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Εάν είναι κάτι βέβαιο από όλο αυτό, είναι πως οι αγαπημένοι μας θα πάρουν φέτος τα πιο πρωτότυπα τυλιγμένα δώρα που έχουν πάρει ποτέ!

– Γιορτές χωρίς βιβλία, δεν γίνονται: Ακόμα και στις πιο «τρελές» γιορτές που έχουμε περάσει ποτέ, ένα βιβλίο χωρούσε πάντα στο πρόγραμμά μας, καθώς δεν υπάρχει πιο ιδανικό timing για διάβασμα. Ειδικά φέτος λοιπόν, αποφασίζουμε να διευρύνουμε όσο μπορούμε τους ορίζοντές μας, διαλέγουμε βιβλία που εδώ και καιρό είχαν βρει τη θέση τους στη wish – list μας και ξεκινάει, μαζί με την ανάγνωση, ένα συναρπαστικό ταξίδι φαντασίας ή γνώσης.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε διαφορετικά: Θα βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας και θα απολαύσουμε ό,τι πραγματικά μας λείπει, ό,τι χρειαζόμαστε, για να διασκεδάσουμε, για να χαλαρώσουμε!


Πηγή