Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του «Κτηρίου Α» της ΑΕΝ Ασπροπύργου με δωρεά της «Συν-Ένωσις» ύψους 430.000 ευρώ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.12.20

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του «Κτηρίου Α» της ΑΕΝ Ασπροπύργου με δωρεά της «Συν-Ένωσις» ύψους 430.000 ευρώ


 Σε νέα δωρεά ύψους 430.000 ευρώ για την επισκευή και ανακαίνιση του «Κτηρίου Α» της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου προέβη η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Συν-Ένωσις», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

     Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της «Συν-Ένωσις» κ. Θεόδωρο Βενιάμη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «πρόκειται για μια σημαντική προσφορά που έρχεται να προστεθεί στη συνολική προσφορά της «Συν-Ένωσις» προς την δημόσια ναυτική εκπαίδευση. 

   Όπως υπογράμμισε ο κ. Πλακιωτάκης : «Η προσφορά αυτή δεν έχει ως στόχο της μόνο την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, αλλά έρχεται να αναδείξει τον ξεχωριστό ρόλο που διαδραματίζει ο Έλληνας ναυτικός στη ναυτιλία μας. Η αναβίωση της ναυτοσύνης των Ελλήνων παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα», τόνισε.

   Το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό σύμβασης έργου μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της «Συν-Ένωσις» υπογράφηκε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, ενώ οι σχετικές εργασίες ξεκίνησαν άμεσα.