Συνάντηση Δ.Σ ΕΑΑΛΣ με πρόεδρο Μ.Τ.Ν - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.7.24

Συνάντηση Δ.Σ ΕΑΑΛΣ με πρόεδρο Μ.Τ.Ν




 Ως Δ.Σ της ΕΑΑΛΣ επισκεφθήκαμε σήμερα Τρίτη 9/07 τον πρόεδρο του Μ.Τ.Ν Αντιναύαρχο ε.α Π.Ν Βελισσάρη Παππά και συζητήσαμε μαζί του πολλά θέματα που αφορούν τα χιλιάδες μέλη μας μερισματούχους του ταμείου. Όπως ήταν φυσικό ερωτήθηκε από εμάς για την φημολογούμενη ενοποίηση των Στρατιωτικών Ταμείων που έχει δικαίως βάλλει σε ανησυχία τα μέλη μας τους τελευταίους μήνες και επ αφορμής των διαταχθέντων απ το ΥΕΘΑ αναλογιστικών μελετών.

Ο πρόεδρος ήταν κατηγορηματικός λέγοντας μας πώς ποτέ δεν τέθηκε σε αυτόν παρόμοιο ζήτημα και διέψευσε τις φήμες ότι μπήκε παρόμοιο θέμα στην συνεδρίαση του Σ.ΑΜ (Συμβούλιο Άμυνας) που συγκάλεσε ο υπουργός Νίκος ΔΕΝΔΙΑΣ στις 4/7 .

Ο πρόεδρος του Μ.Τ.Ν συμμερίστηκε απόλυτα την εκφρασμένη δημόσια εδώ και μήνες άποψη της ΕΑΑΛΣ πώς κάθε παρόμοια φιλολογία δεν έχει ίχνος συνταγματικότητας καθ΄ όσον τα ταμεία μας είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και αυτοδιαχειριζόμενα χωρίς κρατική συνεισφορά στο αποθεματικό τους! Επίσης είναι παράλογο το σχετικό αίτημα της ΕΑΣ και κατάφωρα άδικο αφού με το P.S.I απ το Μ.Τ.Ν αφαιρέθηκαν 62 εκ. ευρώ την ίδια στιγμή που στο χρεοκωπημένο απο κακή διαχείριση Μ.Τ.Σ χαρίστηκαν 180 εκ.ευρώ!!!

Θέλουμε ως Δ.Σ της ΕΑΑΛΣ να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο του Μ.Τ.Ν για την φιλοξενία αλλά και για τον αγώνα που δίνει για την “υγεία” του ταμείου μας επ ωφελεία των χιλιάδων μελών μας!

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.