Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία για το Family Pride με ελληνικές σημαίες και θρησκευτικές εικόνες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.7.24

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία για το Family Pride με ελληνικές σημαίες και θρησκευτικές εικόνες


 Με ελληνικές σημαίες , πανό και θρησκευτικές εικόνες, εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρινόμενοι σε διαδικτυακό κάλεσμα για το Family Pride.


«Οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή», «Η ρωμιοσύνη αντιστέκεται» ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανό, ενώ σε ομιλία επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, η ανάγκη το κράτος να στηρίξει την ελληνική οικογένεια.


Πολλοί διαδηλωτές επέλεξαν να δώσουν το «παρών» μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία κρατούσαν μπλε ή ροζ μπαλόνια. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε στο αρχικό σημείο.


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.