Η Υπηρεσιακή μας ιδιότητα προηγείται της συνδικαλιστικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.12.17

Η Υπηρεσιακή μας ιδιότητα προηγείται της συνδικαλιστικής


Παρότι είναι κεντρική απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. να μην μπαίνει σε λογικές προσωπικής αντιπαράθεσης που βάλλουν πρωτίστως την υπηρεσιακή μας ιδιότητα και δευτερευόντως την συνδικαλιστική, εν τούτοις θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
 
1ον. Στρατηγική μας επιλογή από την κατάθεση υποψηφιότητας του συνδυασμού μας μέχρι και την εκλογή μας ήταν και παραμένει ότι η συνδικαλιστική μας ιδιότητα έπεται της υπηρεσιακής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάνουμε χρήση συνδικαλιστικών προνομίων όπως οι συνδικαλιστικές άδειες μόνο όταν αυτό επιβάλλεται και είναι αναγκαίο παράλληλα με την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων μας.
 
2ον. Δεν θα επιτρέψουμε την όποια συνδικαλιστική αντιπαράθεση να αποκτήσει χαρακτηριστικά ανθρωποφαγίας και προσβολής της υπηρεσιακής και προσωπικής μας τιμής και αξιοπρέπειας, προασπίζοντας με κάθε νόμιμο τρόπο τους εαυτούς μας, το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
 
Τέλος αυτοί που δεν αντέχουν να λειτουργήσουν κατ‘ αυτό τον τρόπο και σ‘ αυτό το κλίμα, που είναι απαραίτητο για την  επανεκκίνηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποβληθούν από το σύνολο των συναδέλφων.