Ένας χρόνος Μαζί για την Ένωση - Ευχές για καλή Χρονιά . - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.12.17

Ένας χρόνος Μαζί για την Ένωση - Ευχές για καλή Χρονιά .

Ένας χρόνος «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ»

Ένας χρόνος ΜΑΖΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ

Ο Συνδυασμός μας   «Μαζί για την Ένωση» της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν κλείνοντας ένα χρόνο από την δημιουργία του, θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη - συναδέλφους μας, που στηρίζουν την πραγματική αλλαγή μέσα στο συνδικαλιστικό μας χώρο .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είσαστε δίπλα μας, αυτές τις δύσκολες μέρες  και πιστέψατε τις προθέσεις που μοναδικό σκοπό και αποδέκτη έχουν εσάς .

Συνεχίζουμε το έργο μας με γνώμονα πάντα τον συνάδελφο και τα προβλήματα του. Με συνεχείς παρεμβάσεις στους χώρους εργασίας ,με διεκδικήσεις σε όλους τους τομείς ,  με διευκολύνσεις  προς όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.

Αφήσαμε οριστικά πίσω όλους όσους επέμεναν να «υπερασπίζονται» με λάθος τρόπους τα κεκτημένα μας. Όλους όσους έφεραν τον συνδικαλισμό στο τέλμα και τον έκαναν συνώνυμο των πελατειακών σχέσεων.

Όμως τούτες τις γιορτινές μέρες που ΟΛΟΙ ΜΑΣ  ερχόμαστε πιο κοντά στην αλήθεια αυτό που προκύπτει είναι ότιμόνο  με συνεχή προσπάθεια και συμμετοχή μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο και το περισσότερο και αυτό έγινε μέσω των τελευταίων μας δράσεων κατανοητό ακόμη και από αυτούς που μας αμφισβητούσαν φανερά και κρυφά.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  με ΥΓΕΙΑ  και ΑΓΑΠΗ  για εκείνους και τις οικογένειες τους. Η νέα χρονιά θα μας βρει ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ενωμένους και ελπίζοντας για το καλύτερο .

Καλές γιορτές & καλή πρωτοχρονιά .


Συνδυασμός «Μαζί για την Ένωση»