Παρουσία Προέδρου & Αντιπροέδρου ΠΟΕΠΛΣ στο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.3.18

Παρουσία Προέδρου & Αντιπροέδρου ΠΟΕΠΛΣ στο Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ

Τις εργασίες του 28ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) που πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια χθες 07-03-2018, παρακολούθησαν ο Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ Γιώργος Δριβάκος και ο Αντιπρόεδρος Ελευθεράκης Γεώργιος.
Απευθυνόμενος στους συνέδρους ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της κοινής δράσης, στρατηγική επιλογή των Ομοσπονδιών για πάνω από 20 χρόνια, η οποία αποτελεί και το κλειδί για επιτυχίες.
Αναφερθήκαμε στα μεγάλα κοινά ζητήματα όπως αυτά της αποκατάστασης των οργανικών θέσεων, κοινή πλέον διεκδίκηση για όλους, την υλοποίηση των αποφάσεων του Σ.τ.Ε., νέο μισθολόγιο στη βάση των αποφάσεων του Σ.τ.Ε., αποκατάσταση ασφαλιστικών κεκτημένων, ανθρώπινα ωράρια εργασίας, μέσα – υλικοτεχνική υποδομή – εξοπλισμό για αποτελεσματικότερη αστυνόμευση και ασφάλεια για τους συναδέλφους και τέλος ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, τον μόνο βασικό παράγοντα για την λειτουργία των Οργανισμών μας.
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του εξέφρασε την πεποίθηση ότι, με πίστη στη δύναμή μας, προχωράμε δυνατά, βγαίνουμε μπροστά, δίνουμε τη μάχη, διαβεβαιώνοντας τους συναδέλφους μας ότι ο αγώνας θα είναι επίμονος και διαρκής.