Αλέκος Δροσόπουλου : Οι μάσκες έπεσαν - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.3.18

Αλέκος Δροσόπουλου : Οι μάσκες έπεσαν


Δυστυχώς από αυτούς που εκλαμβάνουν την αποδοκιμασίασαν επιδοκιμασία, την ήττα σαν νίκη και το φτύσιμο σαν βροχή δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Με καλή διάθεση θέλω να υπενθυμίσω στους υπογράφοντες σαν Νέα Συμμαχία ότι η πρώτη ιδιότητα μας είναι ότι είμαστε στελέχη του ΛΣ.ΕΛ-ΑΚΤ η δεύτερη συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των στελεχών και σε καμία περίπτωση στελέχη «κομματικών»  συντεταγμένων οργανισμών πράγμα που τους διαφεύγει εντελώς κατά την ταπεινή συνδικαλιστική μου άποψη.
Δεν θα έπρεπε ο κύριος Κυράνης σαν Πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρώην εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στα συμβούλια μεταθέσεων να ομιλεί γι αυτές αλλά να μας εξηγεί πως επί προεδρίας του πέρασαν  στο σχέδιο νόμου διατάξεις μεταθέσεων που μας γυρνάν χρόνια πίσω ( Έκτακτες μεταθέσεις οποτεδήποτε ).
Φυσικά  θέλω να τον ρωτήσω στις μεταθέσεις του 2016 που ήταν εκπρόσωπος μας οι θέσεις που προβλέπονται για υπαξιωματικούς και ανθυπασπιστές προερχόμενους από τη  ΔΥΛΣ  και παρέμειναν κενές καλύφτηκαν από υπαξιωματικούς και ανθυπασπιστές προερχόμενους από τη σχολή Λιμενοφυλάκων ή  υπήρξε κάποια άλλη παραδοχή που αδίκησε αυτή τη κατηγορία των συναδέλφων μας.
Δυστυχώς αγαπητοί δεν πείθετε κανέναν, σας γύρισαν τη πλάτη οι σύνεδροι- αντιπρόσωποι της ΠΟΕΠΛΣ στις εκλογές του Οκτώβριου και καθημερινά  σας γυρίζουν τη πλάτη οι συνάδελφοι μας.
Στόχος σας ήταν οι καρέκλες, άλλωστε για αυτό στις επιτροπές εργασίας για τα θέματα που απασχολούν το κλάδο μας, επιδειχτικά  σαν Νέα Συμμαχία πλην ενός  αποχωρήσατε πριν καν την συζήτηση τους στο Δ.Σ της ΠΟΕΠΛΣ.
Κύριοι της Νέας Συμμαχίας έχετε μόνο να επιδείξετε ίντριγκα μισαλλοδοξία,  αφαίρεση και διαίρεση των  δυνάμεων μας αδικώντας τους συναδέλφους, έστω την υστάτη στιγμή λειτουργείστε με πρόσθεση και πολλαπλασιασμό προς όφελος των πολλών.