ΣΥΜΕΛΣ: Ανανέωση συνεργασίας με την αλυσίδα καταστημάτων ΜΕΪΔΑΝΗΣ με 30% έκπτωση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.5.20

ΣΥΜΕΛΣ: Ανανέωση συνεργασίας με την αλυσίδα καταστημάτων ΜΕΪΔΑΝΗΣ με 30% έκπτωση


Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τα καταστήματα του  ομίλου  ΜΕΪΔΑΝΗ που ειδικεύεται χρόνια στον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό. 

Όλοι οι συνάδελφοι μας (Εν ενέργεια , εν αποστρατεία) σε όλα τα καταστήματα του ομίλου ΜΕΪΔΑΝΗ  ανά την Ελλάδα έχουν 30% έκπτωση στις αγορές που θα κανουν δείχνοντας απλά την υπηρεσιακή τους ταυτότητα ή την ταυτότητα αποστράτου Λιμενικού. 

Λίγα λογία για τον Όμιλο Μείδάνη . 
Ο Όμιλος  Μεϊδάνης είναι μια  Ελληνικη εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διανομή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού για την οικοδομή και την βιομηχανία και για ιδιώτες. Από την ίδρυσή της το 1983, η εταιρεία γνωρίζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης κι έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν από τους πιο δυναμικούς ομίλους στην ελληνική αγορά με 25 καταστήματα στην ελληνική περιφέρεια.

Η εταιρεία σήμερα απασχολεί πάνω από 240 άτομα προσωπικό, διαθέτει 27 σημεία εξυπηρέτησης και πώλησης σε όλη την Ελλάδα και καθημερινά διαχειρίζεται τις ανάγκες των 1.000 και πλέον πελατών της.

Καταστήματα Μεϊδάνη ανά την Ελλάδα 



Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Απαραίτητη η επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .


%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529
Πηγή www.symels.gr