Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά μετά από συντονισμένη επιχείρηση των στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ. Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.5.20

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά μετά από συντονισμένη επιχείρηση των στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ. Πειραιά

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ενός 30χρονου και δύο (02) 33χρονων, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με στελέχη  της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για παράβαση του άρθρου 187 Π.Κ., του ν.3459/06 όπως τροποποιήθηκε με ν.4139/13, καθώς και του ν. 3386/05, για τον έναν εκ των τριών (03) συλληφθέντων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών διακριτικής επιτήρησης, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει δομημένη ομάδα, με σκοπό το κέρδος μέσω της διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή Νίκαιας, Κερατσινίου και Πειραιά.
Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τα ανωτέρω στελέχη, κατά την οποία συνελήφθη ο 30χρονος στην οικία του, ενώ εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων εκατόν εξήντα ευρώ (3.160€). Στη συνέχεια, εντός χώρου ιδιόκτητου συνεργείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο (02) 33χρονοι, ενώ, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία που διέμεναν, βρέθηκαν πέντε (05) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν κοκαϊνη, μικτού βάρους 0,6 γρ., 0,8 γρ., 0,7 γρ., 0,6 γρ. και 0,6 γρ. αντίστοιχα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το χρηματικό ποσό των  τριών χιλιάδων εκατόν εξήντα ευρώ (3.160€), τρία (03) Ε.Ι.Χ. οχήματα, καθώς και τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα.