ΕΠΛΣΒΔΕ :Τακτικές μεταθέσεις 2020 (Π.Δ. 33/09). Η εγχείρηση πέτυχε,ο ασθενής απεβίωσε όμως - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.9.20

ΕΠΛΣΒΔΕ :Τακτικές μεταθέσεις 2020 (Π.Δ. 33/09). Η εγχείρηση πέτυχε,ο ασθενής απεβίωσε όμως


 Τακτικές μεταθέσεις 2020


 

Παρότι έχει χυθεί κατά καιρούς πολύ μελάνι περί Π.Δ μεταθέσεων στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και τη διαδικασία που ακολουθείται ,αναγκαζόμαστε ως η δεύτερη μεγαλύτερη ΕΝΩΣΗ να παρέμβουμε δημόσια καθώς η υπομονή των συναδέλφων μας εξαντλήθηκε .


Καθώς τα στελέχη ,το 2020 ,προσδοκούσαν σε μια δίκαιη διαδικασία , καθώς έχουν μια πολιτική ηγεσία που αποδεδειγμένα μέχρι τώρα έχει δείξει ενδιαφέρον για τους πολλούς, νομοθετώντας ευεργετικές διατάξεις για το προσωπικό , δυστυχώς όμως οι ελπίδες όλων μας για μια πιο ορθολογική διαδικασία μεταθέσεων το 2020 έπεσαν στο κενό,και οι συνάδελφοι που έχουν συμπληρώσει το μέγιστο χρόνο παραμονής ,σήμερα 16 Σεπτεμβρίου δεν γνωρίζουν τις αποφάσεις του συμβουλίου μεταθέσεων αποτελώντας στη πράξη ότι η όλη διαδικασία είναι το κύκνειο άσμα για τους χαμηλόβαθμους.


Προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για τον μεγάλο αριθμό των στελεχών που είχαν συμπληρώσει το μέγιστο χρόνο παραμονής και εισάχθηκαν για εξέταση στο συμβούλιο.


Άραγε ο ΚΎΡΙΟΣ Β ΥΠΑΡΧΗΓΌΣ ,ως πρόεδρος του Συμβουλίου μεταθέσεων τοποθετήσεων του προσωπικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ αισθάνεται ικανοποιημένος :


• που σήμερα 16 Σεπτέμβριου δεν έχει κοινοποιηθεί ούτε μια διαταγή τακτικής μετάθεση σε κανένα στέλεχος .


• που σήμερα 16 Σεπτέμβριου δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα ο πίνακας με τις υπηρεσίες προς πλήρωση των κενών θέσεων, ώστε να δηλώσουν εκ νέου τρεις από αυτές και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία πλήρωσης( Την περίφημη Β ΦΑΣΗ).


• που σήμερα 16 Σεπτέμβριου οι συνάδελφοι που έχουν τέκνα που φοιτούν σε νηπιαγωγεία –δημοτικά –γυμνάσια -λύκεια θα αναγκαστούν να μετακινηθούν εις βάρος των παιδιών τους.


ΚΎΡΙΕ Β ΥΠΑΡΧΗΓΕ η υπομονή μας εξαντλήθηκε και επειδή είστε και συνάδελφος αντιλαμβάνεστε την αγωνία-ομηρεία των στελεχών.


Τέλος δεν γνωρίζουμε αν η δραματική αυτή κατάσταση οφείλεται σε απειρία ή λόγο υπερβολικού φόρτου εργασίας ή σε οποιαδήποτε άλλο λόγο που εμάς ίσως να διαφεύγει,αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι σε κάθε περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί (νομική–συνδικαλιστική) ώστε οι συνάδελφοι μας να προστατευθούν από ενέργειες ή παραλήψεις τρίτων που τους ζημιώνουν.


                                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  


          

ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ                                   ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ