ΠΕΑΛΣ σε κ.Μουζάλα : Απάντηση μας αποτελεί το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.9.20

ΠΕΑΛΣ σε κ.Μουζάλα : Απάντηση μας αποτελεί το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου


(ΠΕΑΛΣ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 Πειραιάς, 22-09-2020

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/75/20


Πριν ένα χρόνο, λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, μας αποκάλεσαν “εν δυνάμει δολοφόνους” επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ισχυρίστηκαν ότι τυχόν αλλαγή της Κυβέρνησης, θα οδηγήσει τα στελέχη και πάλι στην προ εποχή ΣΥΡΙΖΑ, των εν δυνάμει δολοφόνων,  ενώ  παρόμοια δήλωση - τοποθέτηση υπήρξε πάλι από βουλευτές του Σύριζα και το 2015.

Πριν λίγους μήνες, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο φρόντισε να εκθέσει άνευ πραγματικού λόγου την πατρίδα μας στηριζόμενος και προφανώς αποδεχόμενος, προπαγανδιστικά δημοσιεύματα Τουρκικών ΜΜΕ περί δήθεν ακροτήτων και παράνομων επαναπροωθήσεων.

Σήμερα, δυστυχώς για άλλη μια φορά, η πολιτική παράταξη ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσω του Βουλευτή της κ. Μουζάλα Γ.,  επανέρχεται με προειδοποιήσεις - απειλές περί διερεύνησης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ  και απόδοσης ευθυνών,  στα στελέχη του ΛΣ, τα οποία, κατά τους ισχυρισμούς του, λειτουργούν παραβιάζοντας τον όρκο τους  και προβαίνουν σε ποινικά αδικήματα  με αποτροπές στη θάλασσα.

Μετά τα παραπάνω, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ εκλαμβάνει την δήλωση αυτή ως απαράδεκτη, μεγίστη προσβολή για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους, διασώζοντας καθημερινά συνανθρώπους μας και με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, φυλάσσουν τα σύνορά μας και σύνορα της Ευρώπης, τα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, είχε μετατρέψει σε ξέφραγο αμπέλι, με τις γνωστές συνέπειες για όλους μας και την Πατρίδα μας.

 Θα καλούσαμε τον κ. Μουζάλα να ανακαλέσει άμεσα αλλά θεωρούμε ότι αρκεί η κρίση  των πολιτών της πατρίδας μας στις πρόσφατες εκλογές της 7η Ιουλίου, αποδίδοντας "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... ", κατατάσσοντας την κυβέρνηση 5 ετών ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση.

Ευελπιστούμε η εν λόγω παρέμβασή μας να αποτελεί την τελευταία πράξη στο δράμα που ζήσαμε ως Οργανισμός και ως στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα προηγούμενα πέντε χρόνια επί κυβέρνησης Σύριζα και στις προσβολές - επιθέσεις  που δεχόμαστε τον τελευταίο χρόνο από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

www.peals.gr

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων    ΜΑΡΑΓΚΟΣ Γεώργιος