Η ξεφτίλα η ίδια…. να έχεις εισιτήριο στο χέρι για αμάξι και να σου λένε δεν χώρας… η συμπεριφορά του προσωπικού η χειρότερη και ούτε ένα συγνώμη… μάλιστα έκοψαν το κάβο για να φύγουν με φράση τώρα πάρτε τα “@δια μας και μείνετε απ έξω” δυστυχώς είμαι από τους επιβάτες που δεν έβαλαν αμάξι μέσα… το ανεβάζω για να δείτε τι τραβάνε τα ακριτικά νησιά που το χειμώνα μπορεί να πιάνει μόνο μια φορά την βδομάδα… να θέλουν οι άνθρωποι να πάνε σε νοσοκομεία κ να σου λένε δεν χώρας…. κ το βασικό μια αστυνομία ένας λιμενικός κάτι κάποιος δεν υπήρχε!!! Μιλούσαν για καθυστέρηση όταν όμως γέμισαν μπετονιέρες από Κρήτη κ έκανα σχεδόν 3 ώρες καθυστέρηση η δικιά μας τους πείραξε, αναφέρει μεταξύ άλλων ενας επιβάτης του πλοίου, οποίος κατάγγειλε δημόσια το περιστατικό ανεβάζοντας τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεοhttps://cyclades24.gr/2020/09/vinteo-apo-tin-anafi...

Δημοτικοί σύμβουλοι για τα Κωμικοτραγικά Γεγονότα στην Ανάφη!

Αξιότιμοι κύριοι,
εδώ και πολλά χρόνια το νησί μας, η Ανάφη αντιμετωπίζει σοβάρα προβλήματα σε θέματα ορθής διαχείρισης του λιμενα και κυρίως τις ώρες που προσεγγίζει το πλοίο.Ιδιαίτερα εχθές 27-9-2020 είχαμε πρωτοφανή επεισόδια στον λιμένα καθώς το πλοίο τηςεπιδοτούμενης γραμμής Superferry ΙΙ, που αναπληρώνει τα δρομολόγια της εταιρείας AnekLines, αρνήθηκε την επιβίβαση όλων των οχημάτων στους οδηγούς ενώ οι ίδιοι είχαν τα
απαραίτητα εισιτήρια για να ταξιδέψουν.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των επιβατών των οχηματαγωγών και των υπαλλήλων της εταιρείας. Υλικές ζημιές προξενήθηκαν σε αυτοκίνητα, διακυβεύτηκε ησωματική ακεραιότητα των επιβατών και γενικά δημιουργήθηκε μια χαοτική κατάσταση με αποτέλεσμα ένας επιβάτης του πλοίου, εν μέσω της έντασης να πάθει κρίση πανικού και να διακομιστεί στο αγροτικό ιατρείο.

cyclades24.gr https://www.limenikanea.gr/