ΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με τον όμιλο Affidea για προνομιακές τιμές σε όλα τα τεστ για τον Covid-19 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.11.20

ΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με τον όμιλο Affidea για προνομιακές τιμές σε όλα τα τεστ για τον Covid-19

 


Ο Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) γνωρίζοντας διαχρονικά τις ανάγκες των συνάδελφων μας αλλά και των οικογενειών τους προχωράει  σε μια ακόμα συνεργασία με τον Ομιλο Affidea για προνομιακές τιμές σε όλα τα τεστ για τον Covid-19.

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea στην προσπάθειά του να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που δουλεύουν στο Λιμενικό Σώμα  και να εξασφαλίσει υπεύθυνες και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας για αυτους και τα μελη τους, παρέχει, ειδικά για τον Σύλλογο Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος, τις παρακάτω εξετάσεις σε προνομιακή τιμήΣυγκεκριμένα:

Προσφορά Affidea

Η  εν λόγω προσφορά έχει σταλεί με εσωτερική διανομή στα Email των υπηρεσιών προς χρήση όλων των συναδέλφων. Σε περίπτωση που δεν σας έχει σταλεί, παρακαλείστε όπως έρθετε σε επικοινωνία με τον ΣΥΜΕΛΣ μέσω του Email paroxes.ls@gmail.com για να σας σταλεί η προσφορά εκ νέου.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε ένα από τα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και με την χρήση της επωνυμίας του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. να ενημερωθείτε σχετικά με τις προνομιακές τιμές.


Όλα τα τεστ πραγματοποιούνται κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας, άνεσης και διακριτικότητας. Για την διενέργεια των εξετάσεων, αρκεί να καλέσετε στα τηλέφωνα των κέντρων (Διαγνωστικά Κέντρα Affidea) και να κλείσετε το ραντεβού σας, λέγοντας ότι είστε μέλος του ΣΥΜΕΛΣ. Κατά την προσέλευσή σας στη μονάδα θα πρέπει να προσκομίσετε την υπηρεσιακή σας ταυτότητα. 

Χρήση της παραπάνω προσφοράς μπορούν να κάνουν τα  εν ενεργεία και  εν αποστρατεία  στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και τα μέλη των οικογενειών τους καθώς και εργαζόμενοι στο ΥΝΑΝΠ.

 

Σχετικά με τις εξετάσεις

 

Μοριακό τεστ (PCR)

Το μοριακό τεστ ανίχνευσης προσδιορίζει αν κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό (αντιγόνο), αλλά δεν δείχνει αν κάποιος νόσησε στο παρελθόν (αντισώματα). Σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών, η μοριακή εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί με την έναρξη κλινικών συμπτωμάτων ή κατόπιν σύστασης του προσωπικού ιατρού. Ενδέχεται να καταστεί αναγκαίο να επαναληφθεί σε δεύτερο χρόνο. Πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος.

 

Τεστ Αντιγόνων (Rapid Test)

Το τεστ απευθύνεται σε συμπτωματικούς ασθενείς και θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσα στις πρώτες 7 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων. Αν ο ασθενής είναι αρνητικός στο τεστ αλλά έχει επίταση των συμπτωμάτων καθώς και στην περίπτωση που είναι θετικός στο τεστ, συστήνεται επιβεβαίωση με μοριακό έλεγχο. Πραγματοποιείται με λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος.

 

Τεστ Αντισωμάτων

Η εξέταση αντισωμάτων διεξάγεται στις περιπτώσεις που πρέπει να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει νοσήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον κορωνοϊό και έχει πλέον αντισώματα. Πρόκειται για αιματολογική εξέταση.

Το τεστ αντισωμάτων, της κατασκευάστριας εταιρείας Abbott, έχει υψηλή αξιοπιστία και διακρίνεται για τα εξής χαρακτηριστικά:

Ευαισθησία μεθόδου: 100.0% (>=14 ημέρες μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων)

Ειδικότητα μεθόδου: 99.63%

 

Σχετικά με τον όμιλο Affidea

 

Η Affidea (www.affidea.com) είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης, εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, που δραστηριοποιείται μέσω ενός δικτύου 280 κέντρων σε 16 χώρες.

 Η Affidea στην Ελλάδα, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Eπιπλέον, τα βιοπαθολογικά της εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

 Σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων τα οποία είναι εγκατεστημένα σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής και ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Ταυτόχρονα, είναι στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

 


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .

 


 www.symels.gr