ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : Συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ-ΑΚΤ, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Β. Ευρυβιάδη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.7.21

ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου : Συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ-ΑΚΤ, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Β. Ευρυβιάδη

  



Την Πέμπτη 22/07/2021, στο Γραφείο της Ένωσης μας στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας συναντήθηκαν με τον νέο Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ-ΑΚΤ, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΣΑΠΟΥΝΑ Β. Ευρυβιάδη, αποδεχόμενος ο δεύτερος, προηγούμενο σχετικό αίτημα μας.


Η προαναφερόμενη, πρώτη, συνάντηση - γνωριμία εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Διοικητής, παρά το μικρό χρονικό διάστημα από ανάληψης των καθηκόντων του, εμφανίστηκε ενημερωμένος και γνώστης, σχεδόν του συνόλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι καθώς και οι Υπηρεσίες, ολόκληρης της Περιφέρειάς μας.


Από πλευράς μας τονίστηκε το φλέγον θέμα τις υποστελέχωσης των Λιμενικών Σταθμών Οθωνών, Παξών, Λευκίμμης, του Α΄ Λ/Τ Παλαιοκαστρίτσας, καθώς και της Κεντρικής Υπηρεσίας σημειώνοντας ότι στην τελευταία το πρόβλημα επικεντρώνεται κυρίως στο χαμηλόβαθμο Προσωπικό. Επίσης έγινε αναφορά στον ελλιπή και γερασμένο στόλο χερσαίων και πλωτών μέσων των Υπηρεσιών, καθώς και στην απαρχαιωμένη και επίσης ελλιπή, υλικοτεχνική υποδομή.


Ο Διοικητής, αφού κατέγραψε όλα όσα ειπώθηκαν, δεσμεύτηκε πως και για όσο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στο τιμόνι της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ-ΑΚΤ, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς επίλυση ή ανακούφιση όσον προβλημάτων ανακύψουν, έχοντας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στο επίκεντρο των προσπαθειών του, την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, όλων των συναδέλφων. 


Κλείνοντας την συνάντηση, οι δυο πλευρές αφήσαμε ανοικτούς δίαυλους επικοινωνίας για όλα τα υφιστάμενα θέματα – προβλήματα, καθώς και γι’ αυτά που τυχόν θα ανακύψουν.       


                                                           Για το Δ.Σ.


 Ο Πρόεδρος                                                                               Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                              

ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                               ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος