Παραιτήσου τώρα, είσαι ανάξιος να μας εκπροσωπείς ως πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ Κ. ΚΥΡΑΝΗ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.1.17

Παραιτήσου τώρα, είσαι ανάξιος να μας εκπροσωπείς ως πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ Κ. ΚΥΡΑΝΗ

Πρωτοφανής στα συνδικαλιστικά δρώμενα η ανυπαρξία της ΠΟΕΠΛΣ, σε όλους τους τομείς. Ως πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης Ένωσης, αλλά και ως Μέλος της Ομοσπονδίας, όπως οφείλω για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες να τοποθετηθώ, αξιολογώντας το σ/ν που έλαβε χώρα στο διαδίκτυο ,το οποίο όφειλες κ. Κυράνη να το έχεις στα χέρια σου και να ενημερώσεις όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ καθώς και τις Ενώσεις.
Να συγκαλέσεις το λιγότερο, Έκτακτο Γενικό Συμβούλιο. Εάν δεν το έχεις, πως πήγες σήμερα σε διαβούλευση με τόσα νομικά πεδία που πρέπει να αξιολογηθούν από τους νομικούς της Ομοσπονδίας; Παραιτήσου Κώστα είναι η μόνη βοήθεια που μπορείς να προσφέρεις στους συναδέλφους. Ακόμα και σήμερα δεν έχεις στείλει τις προτάσεις της ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΔ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να παρουσιάσεις ως αίτημα της ΠΟΕΠΛΣ και των Ενώσεων, την κατάργηση του ΠΔ 33/09 στο επικείμενο σ/ν ;
Σε ένα σ/ν που τα 8 χρόνια στον τόπο επιλογής γίνονται 5.
Σε ένα σ/ν που καταργεί στην ουσία το συμβούλιο μεταθέσεων και τελικώς υπογράφων είναι ο Υπουργός.
Σε ένα σ/ν που καταργεί στην ουσία το συμβούλιο προσφυγών.
Σε ένα σ/ν που τους μεταθέτει όλους με ασάφεια εντός ΠΕΔΙΛΣ, ακόμα και πολύτεκνους και με υπηρεσία γραφείου και με συνυπηρέτηση.
Σε ένα σ/ν που δεν υπάρχει πρόληψη για τα στελέχη με 28 χρόνια υπηρεσίας, με συνέπεια ακόμα και 60 χρονών να μετατίθεσαι.
Σε ένα σ/ν που δεν αναφέρει τίποτα για την Θάσο, την Σαμοθράκη, τα Κύθηρα, την Κατερίνη, τα Λιμενικά Τμήματα.
Σε ένα σ/ν που στα περισσότερα σημεία του είναι εναντίον των συναδέλφων και εσύ είσαι αδιάφορος και ανίκανος..
Το καλύτερο είναι να παραιτηθείς.
Υ.Γ. Και αν τα 5 χρόνια γίνουν 8 και αν τα Λιμενικά Τμήματα γίνουν ξεχωριστές Υπηρεσίες. Εάν δεν καταργηθούν τα άρθρα που αναφέρονται στον τρόπο των τακτικών και έκτακτων μεταθέσεων θα έχουμε χάσει όλα όσα έχουμε κερδίσει με αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό ή δε το καταλαβαίνει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ ή αν γίνει θα προσπαθήσει να μας το παρουσιάσει ως μεγάλη επιτυχία. Δεν τρώει κανένας κουτόχορτο πλέον.
Ηγουμενίτσα 16/01/2017
Πρόεδρος Ε.Π.Λ.Σ.Β/ΔΕ
Αλέξανδρος Δροσόπουλος