Πρόσκληση σε Διοικητικό συμβούλιο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.1.17

Πρόσκληση σε Διοικητικό συμβούλιο

Προς: Δ.Σ ΕΠΛΣΑΠΝ .

Συνέχεια της από 26/1/2017 πρόσκλησης σε Δ.Σ της ΕΠΛΣ Αττικής, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα παραστούμε στην εν λόγω συνεδρίαση για τους παρακάτω λόγους:

1.- Σε ότι αφορά το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης για το Σχέδιο Νόμου, δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεση μας στους μέχρι τώρα χειρισμούς της Ομοσπονδίας, συνεπώς και στους δικούς σας αφού κατέχετε ηγετικές θέσεις σε αυτή.
Η πρακτική που ακολουθείτε να πορεύεστε όπου σας πάνε, περιφέροντας την ένδεια των συνδικαλιστικών σας προτάσεων, θέσεων, απόψεων, χωρίς πυξίδα και χωρίς σκοπό, δεν μπορεί να μας βρει σύμφωνους.
Εμείς έχουμε ήδη έτοιμη πρόταση για όλα τα θέματα του σ/ν και θα την καταθέσουμε αρμοδίως. Εσείς μπορείτε απλά να κάνετε αυτό που γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Να την αντιγράψετε και να την οικειοποιηθείτε.

2.- Στο δεύτερο και τελευταίο θέμα της Η.Δ για εκδήλωση κοπής πίτας το μόνο σχόλιο μας είναι               " Εδώ ο κόσμος χάνεται..................."

3.- Επισημαίνουμε ότι στα θέματα της Η.Δ δεν υπάρχει αυτό του Οικονομικού απολογισμού  που ζητήσαμε, ως νέο Δ.Σ. Πότε επιτέλους περιμένετε να μας ενημερώσετε, έχοντας ήδη περάσει δυόμισι μήνες από τις εκλογές;

4.- Στηλιτεύουμε το γεγονός ότι η Ένωση κατηγορείται, μετά από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς το μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά  84 συναδέλφων μεταξύ των οποίων και οι υπογράφοντες, για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος και ακύρωση των εκλογών που διεξήχθησαν κατά την 15η και 16η Νοεμβρίου 2016 και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα σαν να είναι το  φυσιολογικότερο πράγμα στον κόσμο.
Επίσης, με εξώδικη πρόσκληση 10 συνάδελφοι, που δεν είχαν και δεν θέλουν να έχουν την ιδιότητα του μέλους της Ένωσης και βρέθηκαν ότι έχουν ψηφίσει, χωρίς οι ίδιοι να το έχουν πράξει, μας καλούν να προχωρήσουμε άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς αποκατάσταση της αλήθειας και δη της μη εγγραφής τους στην Ένωση  και τη μη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2016. Θα ασχοληθούμε με το θέμα;

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιό είναι σημαντικότερο θέμα για συζήτηση;
Η ύπαρξη του συνδικαλιστικού μας οργάνου, τα προβλήματα που κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται ή η εκδήλωση για την κοπή της πίτας;
Όταν είστε σε θέση να μας απαντήσετε ξανακαλέστε μας.

Υ.Γ: Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Αττικής Πειραιά και Νήσων έχει 2.300 ισότιμα μέλη. Δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες. Ιδιοκτησιακές αντιλήψεις δεν θα γίνουν ανεκτές από κανέναν μας.-
Τα μέλη του συνδυασμού  " Μαζί για την Ένωση” στο Δ.Σ


 1.- Γκιουρτζίδης Δημήτρης.
 2.- Δριβάκος Γιώργος.
 3.- Ελευθεράκης Γιώργος.
 4.- Ζεντέφης Αργύρης.
 5.- Κουζής Βασίλης.
 6.- Μπέη Χαρά

Πηγή : http://mazi-enosi.blogspot.gr/