Την παραίτηση του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ ζητούν οι 29 αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΠΛΣ του συνδυασμού Μαζί για την ένωση - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.1.17

Την παραίτηση του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ ζητούν οι 29 αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΠΛΣ του συνδυασμού Μαζί για την ένωση

Η ΠΟΕΠΛΣ είναι δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο με μέλη τις ενώσεις Προσωπικού Λ.Σ. και ΟΧΙ πρόσωπα .
Η Ένωση Αττικής αυτή την στιγμή εκπροσωπείται από 2 συνδυασμούς που ο ένας εκφράζει το 50,5% και ο άλλος το 49,5% , (εκκρεμεί η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και της κύριας αγωγής για την ακύρωση των εκλογών) και ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία και ο Πρόεδρος της οφείλουν να κρατούν ίσες αποστάσεις.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. ΚΥΡΑΝΗ Κων/νο ο οποίος σήμερα χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ κατέθεσε ως υπεράσπιση της σημερινής ‘ πλειοψηφίας’ της ένωσης, στα ασφαλιστικά μέτρα για την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας απέναντι στον συνδυασμό μας (και ευτυχώς για εμάς που το έπραξε), αναγκάζοντας μας να  ζητήσουμε άμεσα την παραίτηση του, ως μη ικανού να διαχειριστεί την ομοσπονδία, εν μέσω της σοβαρότερης κρίσης στην ιστορία της .
Επίσης, ενισχυτικό της παραπάνω θέσης μας είναι και η προσωπική του ήττα στα θέμα του σχεδίου νόμου όπου αποδείχθηκε ότι οι θέσεις που εκφράζει δεν απηχούν το Διοικητικό και Γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΠΛΣ, το οποίο τώρα θυμήθηκε να συγκαλέσει και μάλιστα σε ημερομηνία μεταγενέστερη των αποφάσεων.
Η Ομοσπονδία το επόμενο άμεσο διάστημα έχει να αναμετρηθεί με πολλές και σοβαρές προκλήσεις όπως (σχέδιο νόμου, π.δ μεταθέσεων, νέο μισθολόγιο κ.λ.π), τα οποία θα καθορίσουν εν πολλοίς τις τύχες όλων μας για πάρα πολλά χρόνια και στα οποία θεωρούμε ότι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί επαρκώς.
Επισημαίνουμε δε, ότι ο ρόλος του προέδρου της ομοσπονδίας είναι να συνθέτει, να ενώνει, να προσθέτει και να πολλαπλασιάζει και όχι να διχάζει και να αφαιρεί, πράγμα που ο σημερινός πρόεδρος δεν μπορεί να πετύχει.
Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε αυτονόητο να ζητήσουμε, για λόγους ευθιξίας αλλά και ευθύνης, την παραίτησή του.

Οι υπογράφοντες αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΠΛΣ του συνδυασμού '' ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ'' της ΕΠΛΣΑΠΝ.

1. ΒΑΧΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΒΕΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3. ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΓΚΑΝΑΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
5. ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
7. ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
8. ΔΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9. ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11. ΖΑΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12. ΖΕΝΤΕΦΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
13. ΚΑΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
14. ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
15. ΚΑΤΣΙΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
16. ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
17. ΚΟΥΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
18. ΛΥΓΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ
21. ΜΟΥΓΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
22. ΜΠΑΚΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
23. ΜΠΕΗ ΧΑΡΙΤΙΝΗ
24. ΝΙΑΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
25. ΞΥΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
26. ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
27. ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
28. ΣΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
29. ΣΜΠΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗ

Πηγή: http://mazi-enosi.blogspot.gr/