Αναρωτιέμαι γιατι η διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ Πανηγυρίζει…? - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.1.17

Αναρωτιέμαι γιατι η διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ Πανηγυρίζει…?

- Σχετικά με τις μισθολογικές προαγωγές, παραθέτω το σχετικό άρθρο (Ν. 4389/2016 όπως τροποποιήθηκε από τον Ν. 4393/2016)....με τις υγείες μας !!! 
Άρθρο 236
Αναστέλλεται από 1.1.2017 μέχρι 31.12.2018 κάθε μισθολογική ωρίμανση και μισθολογική προαγωγή των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και αναφέρονται στις διατάξεις των περιπτώσεων 13 έως 36 της Υποπαραγράφου Γ1 της Παραγράφου Γ΄ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 (Α΄ 222).
[Αρχή Τροποποίησης]«Η ως άνω διάταξη δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που τα εμπλεκόμενα υπουργεία προσδιορίσουν δημοσιονομικές παρεμβάσεις ισοδύναμης καθαρής εξοικονόμησης δαπανών μόνιμου χαρακτήρα, οι οποίες θα εξειδικευθούν και νομοθετηθούν μέχρι 30.9.2016 και θα τεθούν σε εφαρμογή 
από την 1.1.2017.» 
- ΑΝΤΙΚ. ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΕΔΑΦΙΟΥ ΤΟΥ 
ΑΡΘΡΟΥ 236 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΑΡΘ. 9 ΤΟΥ Ν. 4393/16, ΦΕΚ-106 Α/6-6-16 [Τέλος Τροποποίησης]
===================================================
- Αδιανόητο να πανηγυρίζει η διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ για: "Παραμένουν τα 8 έτη ως ελάχιστος παραμονής στον τόπο συμφερόντων." σύμφωνα με ανακοίνωση της. Τα έτη Υπηρεσίας από 25 αυξήθηκαν σε 40 και όφειλε η διοίκηση να παλέψει για την αύξηση και των ετών στον τόπο συμφερόντων, αλλά.......απλά δεν τους νοιάζει !!!
====================================================
- Αδιανόητο να πανηγυρίζει η διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ για: "Παραμείνει το υφιστάμενο καθεστώς μεταθέσεων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ακόμη και εντός των Π.Ε.Δ.Ι.Λ.Σ." σύμφωνα με ανακοίνωση της. Δηλαδή πλέον θα εκτελούνται μεταθέσεις και εντός περιφέρειας;;; Αυτό και αν είναι νέο !!! Ποιός θα τις κάνει τις μεταθέσεις εντός της ΠΕΔΙΛΣ ;;;
====================================================
- Πανηγυρίζει η διοίκηση της ΠΟΕΠΛΣ για: "προσλήψεις μέσω Πανελληνίων εξετάσεων" σύμφωνα με ανακοίνωση της. Αν δεν το έχετε πληροφορηθεί κύριοι της διοίκησης της ΠΟΕΠΛΣ, το υπουργείο παιδείας, μελετάει τη δημιουργία ενός εθνικού απολυτηρίου που θα αποτελεί και το διαβατήριο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο βαθμός του απολυτηρίου, θα αποτελεί τον βαθμό με τον οποίο θα εισάγονται οι υποψήφιοι στις σχολές. 
Συνεχίζεται......!!!



ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ