Κατάθεση πρότασης για χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.5.17

Κατάθεση πρότασης για χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία μας έχει αναδείξει σε ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ρυθμιστεί οριστικά το θέμα με το επίδομα παραμεθορίου.
Κατά τη χθεσινή μας παρέμβαση της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», τέθηκε από την πλευρά μας και το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου το οποίο και στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου προβλέπεται μόνο για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι για τα Σώματα Ασφαλείας.
Συγκεκριμένα θέσαμε το ζήτημα στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σαντορινιό Νεκτάριο, ο οποίος δεσμεύτηκε για την κατάθεση τροπολογίας στο εν λόγω σχέδιο νόμου, ώστε να επιλυθεί οριστικά ένα χρόνιο αίτημα των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές και θα αποτελέσει την ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους.