Συνάντηση ΠΕΑΛΣ με τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.5.17

Συνάντηση ΠΕΑΛΣ με τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 03-05-2017 ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

Αναλυτικότερα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα
, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του σχεδίου νόμου του ΥΝΑΝΠ στη Βουλή το οποίο, μετά από διάλογο με τους συνδικαλιστικούς φορείς, έρχεται να επιλύσει ζητήματα που αφορούν στον Οργανισμό που υπηρετούμε αλλά και θέματα που απασχολούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, εστιάσαμε αφενός μεν στην προσθήκη στη σύνθεση των Ανακριτικών Συμβουλίων και του Δ.Σ. του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος ενός εκπρόσωπου της ΠΕΑΛΣ ως μέλος με δικαίωμα ψήφου, αφετέρου δε σε ζητήματα προαγωγών των Αξιωματικών Λ.Σ.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτή, η ΠΕΑΛΣ μετέφερε την ικανοποίησή της για το άρθρο 43 του ν. 4456/2017 περί προαγωγής των Αξιωματικών Λ.Σ.

Ο κ. Υπουργός από την πλευρά του δήλωσε ότι παραμένει θετικός σε προτάσεις που σκοπό έχουν την βελτίωση του σχεδίου νόμου προς όφελος των στελεχών Λ.Σ. και ως εκ τούτου θα εξετάσει όλα τα θέματα που ετέθησαν, με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.



Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ