ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΕΠΛΣ από το ΔΣ της ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιά & Νήσων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.11.17

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΕΠΛΣ από το ΔΣ της ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιά & Νήσων

Σας ενημερώνω ότι υπέβαλλα στο Δ.Σ της ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιά & Νήσων την παραίτηση μου, από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η παραίτηση μου αυτή αποτελεί μια συνειδητή πράξη, που υπαγορεύεται από τις πολλές υποχρεώσεις μου ως Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ, την πρόθεση μου να μην κάνω χρήση συνδικαλιστικής άδειας παραμένοντας ενεργά στην Υπηρεσία μου, αλλά και την επιθυμία μου για την ανάδειξη περισσοτέρων νέων προσώπων στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Σώματος. 


Στο τελευταίο επιτείνει το γεγονός ότι την θέση μου θα καταλάβει ο συνάδελφος Γιάννης Μαρκάκης, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του συνδυασμού, μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή και την εντολή που έχουμε από τους συναδέλφους. Η εμπιστοσύνη μου είναι απεριόριστη στα πρόσωπά τους. 

Ο συνδυασμός “ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ “ που κατήλθε για πρώτη φορά στις τελευταίες εκλογές της Ένωσης Αττικής είχε την τύχη να πλαισιωθεί με 75 νέα πρόσωπα, που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε εκλογική διαδικασία. Αυτή η πρωτοφανής ανανέωση είναι η παρακαταθήκη για το νέο συνδικαλιστικό μοντέλο, του οποίου τις βάσεις φιλοδοξούμε να βάλουμε, ως νέα πλειοψηφία της ΠΟΕΠΛΣ. 

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες εσάς, που πιστέψατε, εμπιστευτήκατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας, για μια υγιή και ανιδιοτελή συνδικαλιστική δράση και σας διαβεβαιώνω ότι από την νέα μου θέση θα προσπαθήσω να αποκαταστήσω τις ισορροπίες και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανασυγκρότηση και στην επανεκκίνηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος. 


Δριβάκος Γιώργος 

Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ