Το ταμείο είναι μείον - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.11.17

Το ταμείο είναι μείον

Με απύθμενο θράσος ο κύριος Τσιάνος Παναγιώτης , Κυράνης Κων/νος, Τσατσουλής Αθανάσιος, Κωστάκης Μιχαήλ και οι <<σύμμαχοι >> τους Τσιάπλιας Βασίλειος, Γαλάνης Χρήστος , Σαμαράς Στάθης, Τσαλίκης Ιωάννης , Γιαννακάκης Χαράλαμπος , θυμήθηκαν έπειτα από 2 χρόνια ότι υπάρχει και η καταστατική διαδικασία σύγκλισης του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ και αιτήθηκαν τη σύγκλιση του αναφορικά με το σ/ν . 

Κύριοι, πραγματοποιείστε πρώτα συνεδρίαση του ΔΣ στις ΕΠΛΣ που διακοσμείτε , ενημερώστε 
τα μέλη σας που 2 χρόνια τα παραπλανάτε και μετά να ζητήσετε τη σύγκλιση του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ 
Δυο χρόνια το μόνο που καταφέρατε είναι ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΜΑΣ σε ενα σ/ν κατώτερο των προσδοκιών των συναδέλφων . 


ΛΥΠΗΡΟ αλλά αναμενόμενο απο εσάς .


Στα μέλη είπατε οτι η στρατιωτική θητεία ως προαγωγή αφορά 250 άτομα ? ,οτι όποιος συμπληρώνει 8 ετη μετατίθεται υποχρεωτικά , οτι μετάθεση απο τον τόπο επιλογής τους μπορεί να γίνει και πριν τα 8 έτη , οτι αν θέλει πλέον ο Υπουργός υπογράφει τις μεταθέσεις και μάλιστα όσες αυτός θέλει άρα το συμβούλιο γίνεται γνωμοδοτικό , οτι σύμφωνα με τα άρθρα του πειθαρχικού είμαστε εν δυνάμει υπό μετάθεση ή απόταξη και αλλα πολλά .... καλούδια ..!!! 

Μετά τα παραπάνω έχετε θράσος να ζητάτε σύγκλιση ΔΣ ....! 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. 


Δυστυχώς όμως για εσάς αξιότιμοι κύριοι Τσιάνο, Κυράνη, Τσατσουλή, Κωστάκη και καλό είναι να το μάθουν , αν δεν το ξέρουν και οι σύμμαχοι σας Τσιάπλιας , Γαλάνης Χρήστος , Σαμαράς Στάθης , Τσαλίκης Ιωάννης , Γιαννακάκης Χαράλαμπος , τα παραπάνω είναι τα εύκολα γιατι τα δύσκολα είναι παρακάτω . 
Μάθετε λοιπόν ότι οι κ.κ. τσιάνος Παναγιώτης, Κυράνης Κων/νος, Τσατσουλής Αθανάσιος, Κωστάκης Μιχαήλ , δεν έχουν παραδώσει έως σήμερα ως όφειλαν ,με πρώτο τον κ. Κυρανη , το βιβλίο Ταμείου, τους κωδικούς ebanking, το βιβλιάριο της Τράπεζας καθώς και τα τιμολόγια δαπανών τρέχοντος έτους και των προηγούμενων ετών . 


Το μόνο που μας παραδώσανε κι αυτό σε μια κόλα αναφοράς, είναι ένα λογιστικό υπόλοιπο στο ταμείο την 2 -11-2017 , το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 20.609,25 κι αυτό έγινε επειδή μόλις 3 μέρες πριν δηλαδή στις 30-10-2017 κατατέθηκαν στο ταμείο μας 22.772€ περίπου που αντιστοιχούν στις μηνιαίες εισφορές των μελών μας. 

 
Κι επειδή οπως όλοι αντιλαμβάνονται με τα λογιστικά φαίνεται οτι δεν τα πάτε καλά κ. ΚΥΡΑΝΗ , Σας λεμε ότι αν παραδίδατε στις 29-10-2017 το ταμείο θα ήταν μείον 2000 ευρώ περίπου ..!!!! 
Αφήστε που το λογιστικό σας υπόλοιπο την 09-10-2017 στο συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ όπως μας το παρουσιάσατε τότε ήταν 56.000 ευρώ ….!!! 


ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ...!!! 


Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι έκτακτο ΔΣ μετά τ α παραπάνω δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για ευνόητους λόγους!! 

Σε κάθε περίπτωση κάποιοι από εσάς που αν δεν ξέρατε, τώρα ξέρετε …. και πριν είναι αργά , πηδήξετε απο το καράβι ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ , διαφορετικά θα πάρετε κι εσείς οτι πήραμε κι εμείς απο τον κύριο ΚΥΡΑΝΗ και τη στενή παρέα του κατά την προσπάθεια του να μας παραδώσει αυτό που αυτός εννοεί ως ταμείο , δηλαδή μόνο τις <<ευχές >>του ..!!!! 


Η σιωπή όταν σπάει δημιουργεί εκκωφαντικό θόρυβο…! 


ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ 

ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΑΘ. 

ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ 

(Ταμίας ΠΟΕΠΛΣ άνευ χαρτοφυλακίου) 


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!