Απάντηση ανακοίνωσης – καταγγελίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.11.17

Απάντηση ανακοίνωσης – καταγγελίας

Με αφορμή την πρόσφατη απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΠΛΣΑΠΝ  με υπογράφοντες τον Πρόεδρο  ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Αθανάσιο και το Γενικό Γραμματέα ΤΣΙΑΝΟ Παναγιώτη, η οποία καταφέρεται ανοιχτά κατά μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα του  ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ Γεωργίου, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την πρωτοφανή για τα συνδικαλιστικά χρονικά και άνευ προηγούμενου «μίσους» ανακοίνωση που είναι σε αντιδιαστολή με το άρθρο 2 του καταστατικού μας ΄΄ περί συναδελφικότητας΄΄ που επιβάλλεται να διακατέχει τους αιρετούς εκπροσώπους των εργαζομένων.

Αυτές οι πρακτικές δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές.

Επίσης  να  απαντηθούν ΕΓΓΡΑΦΩΣ από το προεδρείο ως οφείλει, από της ανάληψης καθηκόντων του Νέου ΔΣ της Ένωσης έως και σήμερα, τα ερωτήματα που αφορούν τα οικονομικά πεπραγμένα της, σύμφωνα και με το Αριθμ.Πρωτ.: 89/29-05-2017 Έγγραφο που κατατέθηκε προς αυτό από το συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Επειδή οι μάσκες έπεσαν και απροκάλυπτα προωθείται η μισαλλοδοξία με ευθύνη πάντα του/των ιθυνόντων, ζητάμε αυτό που πραγματοποιείται σε όλες τις Ενώσεις της Ελλάδος, μέλη της Ομοσπονδίας, που είναι η σύγκλιση του κυρίαρχου οργάνου “Γενική  Συνέλευση  των μελών”.

Είναι αναγκαία η σύγκλιση Γενικής  Συνέλευσης  των μελών  ώστε  να υπάρχει η νομιμοποίηση του Προεδρείου όταν πραγματοποιεί πρακτικές που είναι «εναντίον» συναδέλφου πολλώ δε μάλιστα  όταν αυτός είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, οφείλουμε να ενημερωθούμε μαζί με όλα  τα μέλη για τα έγγραφα ερωτήματα  μας, που ακόμα δεν μας έχετε κάνει την τιμή να απαντήσετε.

Ζητάμε αυτό που ευλαβικά πράττουν όλες οι Ενώσεις, όσο μικρές και αν είναι,  ακόμα και αν αριθμούν λιγότερα από 150 μέλη, πόσο μάλιστα η μεγαλύτερη Ένωση των 2000 μελών!

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όσο αδιέξοδες και αν είναι οι πρακτικές. 

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ…..