ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

17.11.17

ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ως συνδυασμός ΄΄ Μαζί για την  Ένωση ΄΄  που εκπροσωπούμε το 50%  των μελών της Ένωσης Αττικής Πειραιά & Νήσων θέλουμε να δηλώσουμε την έντονη δυσφορία μας αναφορικά με όσα λαμβάνουν χώρα  το τελευταίο διάστημα, για εμάς χωρίς εμάς .

      Σε  ένα τόσο κρίσιμο για το Λιμενικό Σώμα νομοσχέδιο, το ελάχιστο που θα έπρεπε να έχει  πράξει ο πρόεδρος και ο Γ.Γ της ΕΠΛΣΑΠΝ, είναι να ενημερώσει τα μέλη μας αναλυτικά και να τοποθετηθούν επ´ αυτών με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων και του Σώματος.

        Ο διάλογος κύριοι του προεδρείου της ΕΠΛΣΑΠΝ όταν γίνεται ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες είναι πάντα προς όφελος του συνόλου και όχι των λίγων.

        Αυτόβουλες ενέργειες που αποπροσανατολίζουν και δείχνουν την Ένωση κτήμα σας, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Δεν σας επιτρέπουμε να καπηλεύεστε την σφραγίδα της Ένωσης, δεν σας ανήκει, δεν σας την παραχωρούμε.

        Τονίζουμε την αντίθεσή μας, σε σωρεία  άρθρων του νομοσχεδίου, που μόνοι σας διαχειριστήκατε και σας καλούμε να αφήσετε τις αήθεις  προσωπικές επιθέσεις και να ασχοληθείτε επιτέλους και με κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Οι συνάδελφοι έχουν την απαίτηση, σοβαρής, στιβαρής και μάχιμης συνδικαλιστικής δράσης. Οχι ´´ γεσμενάκια ´´.

Τέλος, υπό το βάρος της εκπροσώπησης του 50% των Μελών της Ένωσης Αττικής Πειραιά & Νήσων, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε το Νομοσχέδιο στα θετικά του, επισημαίνοντας ταυτόχρονα και τις αρνητικές πτυχές του, για τις οποίες είμαστε κάθετα αντίθετοι.

 Καλούμε όλες τις  Ενώσεις που συνυπογράφουν και εκχωρούν οι Πρόεδροί τους το δικαίωμα εκπροσώπησης τους στον ΠΡΩΗΝ Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ και νυν της Ένωσης Αττικής Πειραιά & Νήσων να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην αδιαλλαξία και τον εγωισμό και να μην σύρονται πίσω από ψευδεπίγραφα διλλήματα και διαχωρισμούς που δεν υπάρχουν.

Στηρίζουμε  τη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση μας ΠΟΕΠΛΣ,  και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος, έστω και εάν υπάρχουν κάποιοι πρόθυμοι να παίξουν το ρόλο  του ΕΦΙΑΛΤΗ.


Για τον συνδυασμό ´´ Μαζί για την Ένωση ´´.

Πηγή :  http://mazi-enosi.blogspot.gr/