«Μαζί για την Ένωση» και στην νέα σχολική χρονιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.11.17

«Μαζί για την Ένωση» και στην νέα σχολική χρονιά

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους συναδέλφους , τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στον Βρεφονηπιακό σταθμό έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την εξασφάλιση  δωρεάν ασφαλιστικής παροχής.

Σύσσωμος ο συνδυασμός «Μαζί για την Ένωση»  όπως αυτός εκπροσωπείται από τα εκλεγμένα μέλη στο Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π. και Νήσων, τα μη εκλεγμένα και τους αντιπροσώπους που στηρίζουν την προσπάθεια μας, αναγνωρίζοντας την σημασία της ασφαλούς καθημερινής διαβίωσης των παιδιών μας στον Παιδικό Σταθμό, προσφέρει δωρεάν ασφάλιση, σε συνεργασία με την GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για τα πρώτα έξοδα νοσηλείας (500 ευρώ/περίπτωση ) σε περίπτωση ατυχήματος εντός του σχολικού χώρου.

Το ότι ζούμε σε δύσκολες οικονομικά εποχές δεν είναι πλέον διαπίστωση αλλά άνισος αγώνας που δίνουμε κάθε μέρα προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (Αρ.Πρωτ.:2824.76/74744/2017/10-11-2017) έγινε αποδεκτή η πρόταση δωρεάς ετήσιου ασφαλιστικού προγράμματος σε συνεργασία με την GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για τα παιδιά του παιδικού σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τον συνδυασμό μας «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ».

Διαλέγουμε να απαντάμε με έργα και πράξεις. Πράξεις που μας κάνουν υπερήφανους και όχι εκτεθειμένους απέναντι σας.

Είμαστε και θα είμαστε αρωγοί προσπαθειών για την καλύτερη διαβίωση όλων μας σε τούτες τις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Με την διαβεβαίωση ότι θα είμαστε δίπλα  στον συνάδελφο και την οικογένεια του με κινήσεις και μέτρα ανακούφισης στον μόχθο του, ευχόμαστε σε όλους μια Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά.

Πηγή http://mazi-enosi.blogspot.gr/