Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη συναδέλφου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.12.18

Ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη συναδέλφου

Πραγματοποιήθηκε  στο Βόλο στο Βασδέκειο στάδιο με τη συμμετοχή  της Εθνικής Ενόπλων και των επίλεκτων μεικτής ομάδος Παλαιμάχων Θεσσαλίας ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του συναδέλφου Αρχικ/στή ΛΣ Αλουτζανίδη Ιωάννη που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Η πρωτοβουλία για την διοργάνωση του αγώνα ανήκει στην Ένωση Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος .

Αναμνηστική πλακέτα απένειμε στη σύζυγο του συναδέλφου το Γραφείο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ΑΣΑΕΔ  και η παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου Θάνου Κατερίνα αλλά και η ομάδα των Παλαιμάχων Θεσσαλίας.


Αναμνηστικά κύπελλα απένειμαν στις ομάδες που συμμετείχαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος ΛΣ Κανάκης Χρήστος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων ΛΣ Θεσσαλίας Νάυαρχος ε.α. Κρυονερίτης Δημήτριος.

Ιδιαίτερη η στιγμή κατά την οποία ο συνάδελφος και προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ζαλαώρας Γιάννης παρέδωσε στο μικρό υιό του συναδέλφου τη μπλούζα της ομάδος με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής.      

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνης Κωνσταντίνος σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ευχαρίστησε όλους όσους  συμμετείχαν στη δραστηριότητα αυτή της Ένωσης καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του συναδέλφου .