Δωρεά ειδών για το εστιατόριο – κυλικείο της Λέσχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τηνΠΕΑΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.12.18

Δωρεά ειδών για το εστιατόριο – κυλικείο της Λέσχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τηνΠΕΑΛΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τα στελέχη Λ.Σ. όλων των βαθμίδων που υπηρετούν στο ΥΝΑΝΠ. Αρχηγείο Λ.Σ. ότι η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ), έχοντας την πρόθεση να συμβάλλει στην αναβάθμιση του εστιατορίου και κυλικείου της Λέσχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να προσφέρει με αυτό τον τρόπο έμπρακτα στην διοικητική μέριμνα, σε πρώτη φάση, του προσωπικού που υπηρετεί στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία της Λέσχης Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ . (εστιατόριο – κυλικεία), ενέκρινε ομόφωνα την προμήθεια των κάτωθι ειδών ρουχισμού κουζίνας και επαγγελματικών συσκευών – μηχανημάτων:

α) ένα πολυκοπτικό μηχάνημα κουζίνας VC65 με 5 δίσκους για την παρασκευή γευμάτων στο εστιατόριο της Λέσχης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. από την εταιρεία  “- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ - ΜΗΤΣΑΝΗΣ ΑΝΔ. ΙΩΑΝΝΗΣ” Λεωφ. Κηφισσού 78 Ρέντης ΤΚ 18233, αντί της συνολικής αξίας επτακοσίων εξήντα οκτώ ευρώ και ογδόντα λεπτών #768,80€# συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% , σύμφωνα με την από 07-09-2018 προσφορά της εν λόγω εταιρείας.

β) Είδη ιματισμού και υπόδησης για το προσωπικό του εστιατορίου της Λέσχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.:
i. Παπούτσια Sporty S2 Ci (1 τεμάχιο)
ii. Παπούτσια Baltix S2 Low (3 τεμάχια)
iii. Μπλουζάκι (Polo) Βαμβακερό FOL 63-218 (27 τεμάχια)
iv. Ποδιά Μπροστέλα Σύμμικτο 90x75cm (14 τεμάχια) και
v. Κεντητό Σήμα Ειδικοτήτων (27 τεμάχια)

από την εταιρεία “STOP ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” Αγ. Δημητρίου 39 & Αναπαύσεως 2-4 Πειραιάς ΤΚ 18546,  αντί της συνολικής αξίας των επτακοσίων τριάντα έξι ευρώ και σαράντα λεπτών #736,40€# συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, σύμφωνα με την από 13-09-2018 οικονομική προσφορά της εταιρείας.

γ) Έναν μεταχειρισμένο αυτόματο πωλητή νερών και αναψυκτικών κλειστού τύπου Jofemar Artic  με μέγιστη χωρητικότητα 272 κουτάκια αναψυκτικών 330 ml και ενσωματωμένο καινούριο κερματοδέκτη,  από την εταιρεία “VENDING & TECHNOLOGY” ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ Δερβενακίων 3 Νέα Χαλκηδόνα ΤΚ 14343 συνολικής αξίας χιλίων επτακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ και εξήντα λεπτών #1.785,60€# συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και μεταφορικών εξόδων όπως αναγράφεται στην από 16-11-2018 προσφορά της εταιρείας.

Η ΠΕΑΛΣ, ως εκπρόσωπος των Αξιωματικών Λ.Σ., των διοικούντων του Σώματος σεβόμενη τα μέλη της αλλά και την ευθύνη που φέρουν οι Αξιωματικοί έναντι των υφισταμένων τους συναδέλφων όλων των βαθμίδων καθώς και το διαχρονικό έργο και την προσφορά των στελεχών ΛΣ, θεωρεί την παραπάνω ενέργεια επιβεβλημένη από πλευράς της θέτοντας ως στόχο, πάντα, την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας αλλά και την διευκόλυνση του υπηρετούντος προσωπικού στην Λέσχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο καθημερινά συμβάλλει στην εξυπηρέτηση όλων μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ           Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ