Συνδυασμός Μαζί για την Ένωση ΕΠΛΣΑΠΝ : Μαζί γιατί αυτό μας αντιπροσωπεύει... - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.12.18

Συνδυασμός Μαζί για την Ένωση ΕΠΛΣΑΠΝ : Μαζί γιατί αυτό μας αντιπροσωπεύει...


Ο συνδυασμός “ Μαζί για την Ένωση “ γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης, ηρεμίας και συνδικαλιστικής επανέκκινησης στους κόλπους της ΠΟΕΠΛΣ.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής του Γιώργος Δριβάκος ήταν και είναι  η εγγύηση για τα παραπάνω. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του παραμένει γεγονός αδιαμφισβήτητο με την στήριξη του συνδυασμού η οποία επισφραγίστηκε  με τον πλέον επίσημο τρόπο την Παρασκευή 07-12-2018 στην συνέλευση των μελών του συνδυασμού μας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας με δική του πρωτοβουλία, κάτι που τον τιμά ως άνθρωπο και ως συνδικαλιστή, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να μην είναι επικεφαλής του συνδυασμού μας κατά την προσεχή εκλογική αναμέτρηση της ΕΠΛΣ Αττικής, διατηρώντας ενεργά τα καθήκοντα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ),  έχοντας την απόλυτη στήριξη όλων των αντιπροσώπων του συνδυασμού μας.

Κατόπιν των ανωτέρων και με ομόφωνη απόφαση δεσμευτήκαμε ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα αποφασισθεί σύμφωνα με όλες τις  προβλεπόμενες  διαδικασίες, ο/η επικεφαλής του συνδυασμού μας κατά την επόμενη εκλογική διαδικασία της ΕΠΛΣ Αττικής.

Έως  τότε είναι θεμιτές και αποδεκτές οι πρωτοβουλίες όλων των μελών του συνδυασμού μας  για την πρόθεση  υποψηφιότητας.

Η όποια επιχειρούμενη διαστρέβλωση όλων των ανωτέρω, δεν μας εκφράζει καθόσον  υπαγορεύεται από κακόβουλα κίνητρα.

Συνδυασμός “ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ “
http://mazi-enosi.blogspot.com/